Fruktansvärt snål

Tog en snabb bild igår på mitt hår. Växer så jäkla fort och är så fruktansvärt less på det. Det är alldeles platt på huvudet, livlöst, orangebrunaktig färg i solljus och nej bara så tråkigt. Skulle vilja klippa till det igen och färga ljusa slingor. Är ju dock en pengafråga. Är så sjukt dålig på att unna mig själv. Andra går till frisör kontinuerligt, fixar ögonfransar, fixar naglar och så vidare. Jag har endast EN gång gått till frisören för att slinga. Jag har ALDRIG fixat mina ögonfransar eller naglar.

Ibland undrar jag om jag är tjej haha. Känns som varenda tjej gör sånt här men inte jag. Är så fruktansvärt snål och lägger massa pengar på andra istället. Generös om någon haha. Blir ju jobbigt när man vill köpa eller unna sig något. För då kommer alltid tänkandet: nej vad onödigt och pengarna försvinner ju. Sen läggs dem pengarna på skräp istället för träningsbyxorna eller skorna som man har kollat på i ett halvår.

NÅVÄL! Får se hur det blir med klippning och slingor. Klippning måste ske innan sommaren. Åker ju till London i Maj så man kanske skulle försöka fixa håret innan dess. Återstår att se vad snåla jag gör! 🤷🏼‍♀️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229