Fredag

Veckorna bara går av farten just nu. Igår kom Ilze och Lilly hit vid lunch. Kvart i två tog vi promenad till förskolan och hämtade våra stora tjejer. Blev en lekstund hemma hos oss innan dem åkte hem. Mysigt och trevligt som vanligt! 🤍

Idag är första dagen sen M kom som jag har båda barnen själv hela dagen. Haft sån lugn och skön dag hittills. Ines trotsar massor numera men hon har varit väldigt snäll mot mig idag. I skrivande stund sover båda barnen och nästan jag med. Väntar på att BVC ska ringa då M har väldigt ont i magen och inte bajsat sen måndags. Har börjat delamma, dvs kompletterar med ersättning då vågen i tisdags visade att han inte gått upp som han bör. Förklarar en del varför han bökat och varit rätt missnöjd trots amning. Hoppas iallafall på nå bra tips/lösning för har fasiken testat allt basic. Inte lätt och vara liten heller.

A slutar omkring 16-tiden så då blir de tacomys. Sen ska jag åka och hämta massa paket. Shoppat för första gången till mig på evigheter massa kläder och även ett par nya skor. De kunde jag gott unna mig med skattepengarna kände jag. Såklart blivit lite shopping till Ines med. Tänkte ta shoppingen i ett annat inlägg.

Trevlig helg 💗

Gillar

Kommentarer