Dags att varva ner

Kom hem vid 19-tiden igårkväll. Var helt slut men tvingades göra matlådor till idag. Somnade strax efter tio och sov som en stock hela natten. Brukar ju alltid gå på toa på nätterna men inte inatt. Kroppen gick verkligen i djupsömn haha. Alltid skönt att sova i sin egna säng.

Jobbat 8-16 idag och bara längtat hem hela dagen. A hämtade upp mig och vid 17-tiden skjutsa jag han till sin samling då dem har seriepremiär idag borta mot Pershagen. Har sen dess ätit, visat mina Ullared köp för mamma och min bror. Har även fotat alla saker i 1.5h. Hjälp vad mycket saker det är när man väl börjar plocka.

Har precis städat undan allt igen och packat upp helgens packning. Nu blev jag sittandes i soffan vilket jag behöver. Kollar på Göteborg-AIK och i skrivande stund leder göteborg med 3-0. Så synd att min aikare inte är hemma, men skickar skrytvideos till han istället. Ska iallafall fixa med bilderna imorgon så det kan bli ett inlägg om mina köp på onsdag. Får se hur tiden ser ut. Juste är ju valborg imorgon, hahah har verkligen inte koll just nu. Får se vad planerna blir imorgon, troligtvis träffa Ilze och Lucas. Mys!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229