Cellprov

Jobbade fm idag vilket gick hur fort som helst. Åkte vidare till ungdomsmottagningen då jag haft problem med bland annat blödningar.. Det roliga är att det alltid blir bra och ger sig så fort jag pratat med dem. Nåväl något skumt är det ju så fick bland annat göra cellprov som jag egentligen inte blir kallad till förrän 23. Känns lite läskigt men är troligtvis inte det. Fan, kan inte allt bara vara bra med min kropp? Så less. Först sämsta blodvärdet, lider nu av järnbrist och inte känt mig pigg på en enda dag på flera månader. Och nu detta. Min kropp gillar inte mig. 😅
Kollar just nu CL med A. Hoppas på att Liverpool kan hålla detta och gå vidare till semifinal. Håller alla tummar! Sen blir det sängen. Är ju som sagt trött haha. Drack en redbull i lördags eftersom jag ville känna mer energi inför kvällens bravader. Och har inte druckit energidryck sen jag gick i gymnasiet då jag inte tål lukten eller smaken. Då är det fasiken illa hur desperat jag blev efter att få känna mig pigg.
Känner att alla mina inlägg handlar om min trötthet. Dock är ju det mitt liv just nu, sad but true. Kommer roligare inlägg fram över:
☀️ Grillning hos pappa på fredag
☀️ Valborg
☀️ London om 3 veckor
☀️ Stundentfiranden

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229