Black Friday

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller annonslänkar.

Igår var det black friday, eller ja har ju varit erbjudande mer eller mindre hela veckan. De enda jag faktiskt fick rabatt på var hennes två bodys från Cubus. Bland den skönaste bodyn faktiskt, så mjuk. Hade även värdecheck så betalade liksom 70:- (?!) för båda två. Så värt! Annars har dem 2 för 149:-, vilket också är ett bra pris.

Köpte en mössa på pop, hon har ju en hjälmmössa vi fått därifrån men den är blå och passar inte allt. Ja jag är mycket för att det ska matcha haha. Tyvärr ingen rea där inte. Heller inte hennes juloutfit från newbie. Så himla trist och ja dåligt egentligen att dem aldrig har rea på det.. Liksom inte ens då igår på en readag. Nej allt utom newbie. Jag är inte bitter, inte alls.

Har utöver det beställt lite kläder till henne, en klänning och ett par converse till mig. Kommer i veckan hoppas jag!! Har iallafall köpt saker jag och Ines behövt, så inga onödiga köp här alls faktiskt. Har ni fyndat något?

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
ÅH jag är precis lika less som dig på att när Kappahl har rea - då är det ALDRIG inkluderat Newbie... Deras egna barnkollektion ingår oftast men just Newbie är big no no när det kommer till rea. Tyvärr... 😟nouw.com/theoakleaves
amandaveriksson
amandaveriksson,
Ja men precis, så himla trist! 😟nouw.com/amandaveriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229