Back to work

Hallåå 👋🏼

Dålig uppdatering här men har som rubriken börjat jobba igen. Jäklar vad dagarna går i ett nu, redan torsdag imorgon?! Inte för att jag klagar men ändå.

Var i helgen på en minisemester i Ullared med A, Ilze och Lucas. Supermysigt avslut på semestern. Var första gången för mig som jag var där. Förstår varför folk åker dit haha. Så skönt att ha nästan allt på samma ställe och för ett bra pris. Iallafall, vi åkte i fredags efter killarna slutade jobbet dvs vid 15-tiden. Var framme strax innan 21 så blev ett kvällsdop och kortspel.

Lördagen gick vi nästan hela dagen inne och shoppade. Hittade massor och är så nöjd med mina klädesplagg. En annan sak var en hylla som bara ska upp på väggen så den kommer troligtvis visas i ett senare inlägg. Vid 16-tiden var vi väl mer eller mindre klara så åkte till stugan och fixade och dona. Gick iväg och spelade minigolf, kul med andra banor. Dock jäkligt svåra och bollen fick sig några dopp, haha. Kvällen fortsatte på altan med spel. Justja Lucas blev även filmad där han fick svara på frågor och vi andra gömde oss (ville inte vara med (!!).) Dock när vi spelade kort så smögfilmade dem allt oss så nästa säsong av Ullared kanske man ser oss muppar, haha.

I söndags packa vi ihop allt, checkade ut vid 10 och gick en sista shoppingsväng. Åkte hemåt vid 14-tiden och tanken var att vi skulle åka direkt hem, alltså skulle vi vara hemma vid 18-tiden. Såklart håller dem på med en bro vid Jönköping så där satt vi krypandes i över en timme. Vi var inte hemma förrän 21, lagom sliten.

Hade iallafall en superbra helg och om 3 veckor åker vi till Göteborg och Liseberg över en helg tillsammans. 💗

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229