Eskilstuna

En natt med cirka 0h sömn. Inget gjorde de bättre att klockan ställdes fram. Förvisso gick ju natten fortare haha. Klev upp halv åtta imorse. Alla sov vidare så jag fixade mig i lugn o ro innan Ines vaknade till. Vid halv tio rullade vi mot Eskilstuna och hem till Elina och Daniel och deras lilla Irma som föddes två och en halv vecka innan M. Emma kom dit också och åt lunch. Väldigt mysigt! Åkte vidare till mamma då hon fyllde i fredags så blev fika där ihop med min bror och mormor.

Kom hem strax efter halv sex. Ines har äntligen somnat (hoppas jag!) efter ha blivit övertrött. Stackarn lyckades få ihop 20-30min sömn idag. A och jag har kollat BB-avsnitt och bara tagit de lugnt. M har sovit en hel del nu dessa timmar. Alltid lika kul och tro att kvällen/natten ska bli bättre sen får man äta upp de. Ni ser man slutar aldrig tro och hoppas trots 25 nätter/kvällar med krångel och skrik. Om han tillåter sen blir det sängen snarast för min del.

Gillar

Lördag

Imorse klev vi upp halv sju hela familjen. Åt frukost och sen gav vi oss ut på en promenad. Blev ett stopp i lekparken såklart. Gick till en ny lekpark där dem även hade en dubbelgunga. Himla kul och gunga ihop, som hon skratta i början. Gick hem och tog det lugnt. Åkte ner på stan snabbt en sväng för lite måsteköp. Har under eftermiddagen träffat Arvids mormor och även lämnat Ines hos hennes farmor. A och jag åkte hem och har städat samt ätit middag ihop. Milton har skött sig och sover atm på mig i soffan. Ines blir snart hemskjutsad så hon lär vara helt slut efter denna dag och vilja sova ganska direkt. Om M tillåter blir de fortsatt myskväll här. 🤍

Gillar

Våffeldagen

Imorse klev vi upp vid halv åtta. Tog de lugnt och åt frukost. Innan lunch blev det en promenad till Ica för att köpa tillbehör till våfflor som blev kvällens middag. Hur gott?! Ines tryckte i sig massor och jösses vad hon älskar jordgubbar precis som mig. Vid 16-tiden gick vi och hämtade stora tjejen från förskolan. Så himla kul och hämta henne då hon vrålar mamma och på repeat tills vi möts med ett stort leende. Värmer i hela hjärtat. Gick hemåt och var ute en stund i väntan på att A skulle komma från jobbet. Som sagt våffelmiddag och nu sover båda barnen. Ena på mig som jag hoppas kunna lägga ifrån mig. Skulle själv vilja gå och sova nu, himla trött och huvudvärk på det.

Hoppas ni har haft en bra dag ☀️

Gillar