Gravid vecka 38

Vecka 39, 13 dagar kvar till BF. Har insett att jag tittat fel hela tiden och alltid jämfört med ett inlägg 1 vecka längre gången med Ines. Menmen en vecka hit o dit är väl ingen större skillnad. Så även dagens inlägg får jämföras med då sista veckan i graviditeten med Ines.

💙 Lillebror: Cirka 50cm lång och väger ungefär 3.2kg. Han är liksom färdigbakad där inne och tycker heller inte att han behöver komma ut större än sin syster. Ines var ju ändå 52cm och vägde 3838g, och då kom hon "bara" två dagar efter BF. Han verkar i alla fall trivas där inne. I måndags putsade jag fönster och gjorde rent soffan, sånt som "ska" sätta igång något. Inte de minsta känning haha. Jaja fick de rent åtminstone! Känns dock som har tryckt ner sig lite då de ilar mer neråt så det är ju positivt.

💙 Mitt mående: Nej men alltså jag är så klar med att vara gravid nu. Längtar ihjäl mig tills att få känna värkar. Helt normalt att längta efter den värsta smärtan nånsin. Vill bara få träffa han som gömmer sig inne i magen. Har två nätter i rad sovit fruktansvärt dåligt. Toabesök men också bara vridit och vänt mig fram och tillbaka. I natt hade jag även mensvärk till och från men inget som liksom bröt ut. Konstant hungrig och sugen på något men samtidigt smått illamående till och från. Ines är inne i en "lyssnar inte" period så mitt psyke är ju heller inte de bästa. En dag i taget nu! Men de är okej, de är okej att klaga och inte vara på topp såhär nära en kommande förlossning.

💗 Mitt mående med Ines: Har haft en vecka som gått upp och ner. Ena dagen har jag tokspytt och mått rätt dåligt medan andra dagen har jag mått mycket bättre. Även haft ett psyke som för första gången svajat under hela graviditeten. Handlar mest om att jag är såå klar med att vara gravid sen att jag igen börjar må så illa. Vill inte att hon stannar tre veckor till och då ha detta mående. Halsbränna varje dag och kroppen känns verkligen tung och otymplig. Magen har sjunkit vilket känns, samtidigt känns magen så liten från ingenstans.

Ja även med Ines i magen började psyket svaja såhär i slutet. Halsbränna har jag också men lider mest av nästäppan. Magen ser lägre ut med lillebror vilket ger mig lite hopp om att han kanske kommer innan eller omkring BF. Jag har iallafall väldigt länge haft 24 och 27 februari som datum som gått runt i huvudet. Hade varit lite häftigt om han då tittade ut på någon av dem. Kom igen där inne, klart mamsen och du ska fylla samma månad. Precis som syrran och pappa delar födelsemånad.

👈🏼 Lillebror - Storasyster 👉🏼

Gillar

Kommentarer

Onsdag

Godmorgon onsdag!

Har sovit sisådär inatt, känns som att jag bara vridit och vänt mig. Ines har börjat tajma att vakna till omkring tolv på kvällarna, precis när man själv somnat. Sen har hon vaknat igen omkring 04-05. Verkligen sova, vakna, sova, vakna hela nätterna nu. Jag går ju redan på toa varje natt så ibland lyckas hon ju vakna när jag själv gått upp men sen somnat igen. Allt jag drömmer om nu är en hel nattsömn haha.

Fick hämta hem Ines igår från förskolan då hon återigen är snorig. Idag skulle hon ändå vara ledig med mig då A jobbar hela dagen bokstavligen. I ville gå upp halv sju så nu myser vi vid teven. Ingen aning om hur vi ska fördriva denna dag alls. Lär bli en lååång onsdag för oss.

Gillar

Kommentarer

Äntligen helg

Såhär glad hämtade jag hem min älskling idag❣️

Klev upp efter sex imorse för att hjälpa A och Ines att komma iväg. Gick faktiskt inte och la mig sen utan gjorde ordning frukost o myste i soffan. Hela förmiddagen var ganska lugn för mig. Låg bara och slöa. Efter lunch tog jag tag i vitrinskåpet, dammade av och diskade alla glas. Nu blänker de! Städade och rensade sminkbordet också. Gick och hämtade Ines från förskolan vid halv fyra. Så himla kul nu när man hämtar henne, hon springer verkligen till en i full fart jättelycklig.

Har precis ätit tacos och nu underhåller Ines oss i vardagsrummet. Blir ett bad för henne snart och jag tänkte åka och köpa lite gottis. Myskväll helt enkelt! Trevlig helg❣️

Gillar

Kommentarer