Gravid vecka 35

35 fulla veckor avklarade, 34 dagar kvar. Hej vecka 36 👋🏼

💙 Lillebror: Cirka 45cm lång och väger ungefär 2.6kg. Var hos BM i tisdags och då låg han neråt med huvudet men fortfarande långt upp. Hon trodde heller inte han skulle vända sig nu så de är skönt. Han kan gärna stanna åt rätt håll. Han har sin aktivaste stund vid 23-tiden, lagom tills jag ska sova. Se om den tiden gäller på utsidan också.

💙 Mitt mående: Har under denna gravidvecka spytt på morgonen återigen. Har senaste dagarna mått lite konstigt. Öm upptill i mitten av magen, svagt illamående samtidigt hungerkänsla fast jag precis ätit. Låter kanske inte konstigt men svårt och förklara. Blivit mer svullen nu om ben och fötter främst. Tröttheten fortsätter och den är HEMSK. Vaknar 1min, somnar i djupsömn 30min och vaknar 1 min osv. De fortsätter så hela förmiddagarna om jag bara är hemma. Känns jobbigt psykiskt att inte ha makt och kontroll över sin kropp utan de är tröttheten som bestämmer. Imorse kände jag väldigt svaga förvärkar. Kom som mensvärk någon minut så försvann de och kom tillbaka igen en stund senare. Han får dock stanna två veckor till så vi inte behöver neo. Kan verkligen inte vara utan Ines mer än nödvändigt!

💗 Mitt mående med Ines: Detta har nog varit den sämsta veckan sen vecka 15 och tillbaka när jag spydde varenda dag. Har känt mig hängig och trött in princip varenda dag, har då även tagit järntabletter så det är ju kroppen som ändå väljer att vara så. Igår höll jag på bryta ihop för de blev så jobbigt. Fick sån magknip mitt över magen. Alltså inte nertill eller upptill utan mitt på. Det är ju vanligt med förvärkar men detta var inte alls så som en förvärk är beskriven, eftersom jag hade ihållande smärta i 2-3 timmar. Alvedon hjälpte inte och nej blev smått uppgiven då jag inte visste vad de var. MEN antar att kroppen faktiskt förbereder sig nu. Slog bara till från ingenstans, inte haft det minsta ont sen får man sådär och kraftigt illamående. Var på toa tusen gånger kändes de som. Spydde även igår efter jag druckit vatten. En dålig dag igår med andra ord, vilket jag får acceptera.

Ganska lika mående i veckorna, illamående och trötthet. Även ont sådär i övre delen, dock inte den onda denna gång tack och lov!

👈🏼 Lillebror - Storasyster 👉🏼

Gillar

Kommentarer

Gravid vecka 34

👋🏼 vecka 35. 41 ynka dagar kvar till BF.

💙 Lillebror: Cirka 44cm lång och väger ungefär 2.4kg. Han röjer runt. Mer sparkar upp mot revbenen och ilningar neråt så förhoppningvis börjar han snart fixera sig. Har väl mer eller mindre bestämt vad han ska heta nu, Milton. Såklart kan de ändras när han väl föds men just nu är de enda namnet som känns rätt.

💙 Mitt mående: Trött! Behöver jag ens skriva mer, samma visa varje vecka nu haha. Idag har jag dock känt mig mer pigg troligtvis för att jag fick sällskap under eftermiddagen av Rebecka och Ilze. Spydde igår för första gången på månader. Annars är de fortsatt bra med mig ändå, klagar bara på tröttheten.

💗 Mitt mående med Ines: Vaknade vid fem imorse för att gå på toa, gick och la mig igen. Vaknade minuter senare i panik för att spy. Lyckas ju alltid spy den dagen jag går in i ny vecka, haha. Iallafall, jag har ju gått en hel del denna gravidvecka så har tömt kroppen på energi rätt bra. Fått många sammandragningar och små ont tack vare allt gående. Dock vilat nu ett par dagar och mår bra. Är halsbrännan varje kväll jag har att klaga på. Lite små illamående till och från men inget som påverkar så mycket för tillfället.

Jag hade ju betydligt mer illamående under graviditeten med Ines än lillebror kan vi ju konstatera. Har fortsatt halsbränna varje kväll denna graviditet med.

👈🏼 Lillebror - Storasyster 👉🏼

Gillar

Kommentarer

Vilodagar

Magen som bara växer och växer. Att ta sig upp från sängen är numera ett träningspass. Har också lyckats riva mig på magen när jag nu ens gjort de, oklart.

Har två dagar alldeles själv då Ines varit på förskola och A jobbat. Vad jag har gjort? Sovit. Hela förmiddagarna har jag sovit både igår och idag. Känner mig pigg 10 minuter sen trött igen. Tänk er tröttheten man kan ha på morgonen när man bara vill stänga av alarmet och sova vidare. Den tröttheten har jag hela dagarna just nu. Kan inte minnas att jag var SÅHÄR trött med Ines men ja årstiden spelar väl också roll. Detta gråa väder är ju inte så uppiggande.

Idag har jag iallafall städat iordning lite här hemma och handlat. Hämtade Ines vid halv fyra, åkte hem åt middag sen hämtade vi A strax innan 17-tiden från jobbet. Har sen två timmar tillbaka legat i sängen och kollat tv och nu började precis Sverigematchen i handbolls-VM. Efter matchen är de tack och godnatt för min del.

Imorgon har jag Ines hemma då A börjar jobba innan ens förskolan öppnat. Rebecka och Ilze ska komma en sväng iallafall så de blir kul både för mig och Loppan.

Gillar

Kommentarer