Vilodagar

Magen som bara växer och växer. Att ta sig upp från sängen är numera ett träningspass. Har också lyckats riva mig på magen när jag nu ens gjort de, oklart.

Har två dagar alldeles själv då Ines varit på förskola och A jobbat. Vad jag har gjort? Sovit. Hela förmiddagarna har jag sovit både igår och idag. Känner mig pigg 10 minuter sen trött igen. Tänk er tröttheten man kan ha på morgonen när man bara vill stänga av alarmet och sova vidare. Den tröttheten har jag hela dagarna just nu. Kan inte minnas att jag var SÅHÄR trött med Ines men ja årstiden spelar väl också roll. Detta gråa väder är ju inte så uppiggande.

Idag har jag iallafall städat iordning lite här hemma och handlat. Hämtade Ines vid halv fyra, åkte hem åt middag sen hämtade vi A strax innan 17-tiden från jobbet. Har sen två timmar tillbaka legat i sängen och kollat tv och nu började precis Sverigematchen i handbolls-VM. Efter matchen är de tack och godnatt för min del.

Imorgon har jag Ines hemma då A börjar jobba innan ens förskolan öppnat. Rebecka och Ilze ska komma en sväng iallafall så de blir kul både för mig och Loppan.

Gillar

Kommentarer

Trött måndag

Godmorgon måndag ❄️

Sitter i skrivande stund och äter frukost. Är himla trött idag så vill egentligen bara gå och sova. Förhoppningvis kan Ines gå till förskolan imorgon om inget skulle ändras. Så idag får vi se vad vi hittar på. Försöka gå ut en liten sväng iallafall.

För att denna måndag ska gå fortare ska jag försöka bocka av lite på min to do list jag har. Har skrivit en lista på saker som ska göras innan lillebror tittar ut. Insett att jag inte kan bestämma dag för saker o ting just nu då allt beror på min trötthet. Ser dock fram emot Ines sovstund redan så jag själv får sova haha.

Ha en bra måndag!

Gillar

Kommentarer

Mysmorgon

Igår avslutade vi fredag med tacomys och sen Talang. Allihopa sov som stockar sen. Ines vaknade till vid 06 imorse men somna om till halv nio. Skönt med lite sovmorgon för alla. Hade frukostmys med henne i soffan vilket blivit av en liten standard här hemma.

Har precis kommit hem. Varit iväg och hämtat paket och slängt lite skit. Så nu gick energin ur mig lite. Den lilla som ens fanns när jag vakna vill säga. Om någon timme kommer min bror hit och stannar till imorgon. Kul med sällskap då A ska iväg på eftermiddagen/kvällen. Kul för Ines också att träffa honom.

Gillar

Kommentarer