Gravid vecka 31

Byter vecka sista dagen 2020 har att erbjuda. Hej vecka 32 och snart 2021.

💙 Lillebror: Cirka 39cm lång och väger cirka 1.8kg. Tror han börjat lägga sig neråt då de börjat komma lite tryck neråt till och från. Ilar även ibland. Här om dagen var magen låg från ingenstans men idag när jag skulle ta kort såg den ut som ”vanligt”. Får ju verkligen känslan av att han kommer tidigt men de får vi se. Har denna vecka fixat i ordning hans säng. Lite småfix kvar men ändå.

💙 Mitt mående: Mått lite illa vissa dagar. Är jobbigt att hitta en skön ställning nu, de är bökigt och gör ont. Att vända sig i sängen går i slowmotion. Halsbränna på kvällarna och lite sammandragningar varje dag. Har känt mig väldigt seg och trött, noll motivation denna vecka. Men nu börjar 2021 om några timmar så då kanske motivation kommer. BF året! 💙

💗 Mitt mående med Ines: Spydde upp min frukost dagen till ära. Tror dock det berodde på att jag åt ”försent”. Ändå kul, man fixar en god frukost sen vill kroppen ändå inte ha den fast kroppen suktar efter det. Spydde även natten till söndagen. Så denna vecka har väl varit lite sämre än dem senaste. Haft en del halsbränna också så fått tagit den goda bodylotion medicinen. Varför smaksätter man inte?? Vill ju liksom spy bara av att ta den, blä. Ni som vet ni vet. Har lättare fått yrsel och panik i kroppen, troligtvis pågrund av blodsockerfall/lågt blodtryck. Har iallafall hjälpt att äta något snabbt. Förövrigt mår jag bra i kroppen, inte ont eller så. Dock haft svårare med sömnen senaste två dagarna, sovit dåligt och även haft svårt att somna.

Tackar för att novalucol hjälpt hittills mot halsbrännan så jag slipper ”bodylotion” medicinen haha. Ryser jag tänker på den. Sovit sämre också skulle jag säga denna vecka så också lika som med Ines.

👈🏼 Lillebror - Storasyster 👉🏼

Gillar

Kommentarer

Mitt 2020 - Del 2

Juni

Juni, sommaren och värmen kom. Balkonghäng med Ines. Ines fick sina första skor. Umgicks en del med min bror, Ilze och Saga samt en myskväll med Rebecka och Ilze vid vattnet. Firade midsommar, vår första som familj. Ett par dagar efter midsommar tog jag ett graviditetstest som visa positivt. Bästa avslutet på juni månaden helt klart!

Juli

Skärgårdsvåfflan med min bror och mamma, grillkvällar och lunch med bland annat Emma och Elina. Åkte till Stendörren med pappa, Ellis och Adam. Var även på Kolmården då även Ines fick feber under dagen, stackarn. Besök på landet, både hos farmor och farfar och min moster.

Augusti

Glass och minigolf i hamnen. Kalas för Saga som fyllde 1 år. Babyshower för Ilze. Gick ut med att vi väntade syskon till Ines. Hade 1 års kalas för vår Loppa. Mycket häng och lek med Ilze och Saga. Inskolning för Loppan och även jag började jobbade igen efter 15 månader hemma.

Gillar

Kommentarer

Lillebrors säng

Hej på er, hoppas ni har haft en bra jul och helg! 🎄

Idag är de första dagen hemma själv på väldigt länge och givetvis går den i raketfart. Har tagit de lugnt och kollat vampire hela förmiddagen. Jag måste kunna bara ta de lugnt men samtidigt känner jag att jag måste hinna allt när jag är själv. Lite små jobbigt att känna så. Ines är på förskolan efter två veckor hemma så lär hämta en trött liten tjej vid halv fyra sen. Ska alltså GÅ och hämta henne då A slutar strax innan 17-tiden. Är både storm och regn ute i skrivande stund.

Har pysslat ihop lillebrors säng och fixat. Ska köpa en till madrass så de blir samma höjd som vår säng och såklart skjuta ihop sängarna ordentligt. Känns dock så himla mysigt att ha de fixat bredvid nu även om de är två månader kvar. Lillebror har ju verkligen inte fått samma uppmärksamhet som Ines fick i magen liksom.

Potatisen kokar och ska ta o fixa falukorv i ugn så maten är klar innan jag hämtar Loppan. Så ett sista städryck och fix innan klockan slår 15. Juste, nya sängöverkastet och sängkappan jag fick av min pappa och bror. Väldigt nöjd och kul med nytt och annan färg än svart o vitt!

Gillar

Kommentarer