Första advent

Sista helgen i november lider mot sitt slut. Har haft min bror och mamma här i helgen vilket har varit mysigt. Inte träffat dem på evigheter. Igår åkte jag, A och Ines till Kolmården på Sagojul. Supermysigt med lite julstämning och Ines var väldigt nöjd. Hon tokdäckade i bilen påväg hem. Var hemma strax efter 16-tiden redan vilket var skönt. Hon sprang runt med ny energi och busade med morbror och mormor.

Idag har vi inte gjort så himla mycket. Blev tidigt för Ines som inte ville sova längre än till 06. Så nu har vi lagt en övertrött tjej, lika bra då hon ska gå hela veckor på förskolan nu i december. Vi ska fixa gulaschsoppa och frallor till middag, så himla gott. Ska lägga bort mobilen och njuta av sista timmarna. Suttit i den alldeles för mycket denna vecka med alla black week erbjudande. Är klar med alla julklappar nu så skönt! Nu vill jag inte klicka in på någon mer shoppingsida på ett bra tag. Så mat sen gottis och mobilfritt resten av kvällen, ja tack! ❄️

Gillar

Kommentarer

Gravid vecka 26

👈🏼 Lillebror - Storasyster 👉🏼

Då går vi in i vecka 27. En vecka jag inte hunnit reflekterat över alls då dagarna gått i ett faktiskt.

💙 Lillebror: En plutt på cirka 32cm med en vikt omkring 950g. Han har under denna vecka blivit mer aktiv även under dagtid. Funderar på att döpa han till sockerbiten då de lär vara de jag föder, hahah. Sockerbiten, godisbiten ja något sånt. Fint va? Unikt namn skulle jag säga.

💙 Mitt mående: Jag har mått bra. Bara de fysiska som är fortsatt jobbigt och ja inte lär bli bättre. Känns tuffare för varje dag att jobba. Senast idag fick jag en del ont som gör att jag absolut inte kan böja mig och magen. Måste liksom vara rak i överkroppen för att de inte ska göra ont.

💙 Craving: Alltså har ju inga direkta cravings såsom de ändå innebär. Att man bli helt galen i något. Inget sådant MEN har börjat äta fil typ varje dag med russin och müsli, så himla gott! Även börjat köp ostbollar varje helg. Inget jag nånsin köpt förut utan har jag blivit bjuden på de eller ostbågar så äter jag utan stopp. Men aldrig något jag köpt själv men nu ni, ostbollarna sitter fint i lilla magsäcken.

💗 Mitt mående med Ines: Apropå drömmar så drömmer jag ju konstant. Drömde förvisso mycket innan jag blev gravid men nu är det flera per natt. Minns nästintill alla också. Har sovit lite oroligt denna vecka och även åkt på tillfällen med halsbränna. Utöver detta mår jag bra! Mådde ju piss rent ut sagt första tre månaderna. Har mått bra nu tre månader så hoppas det även vill hålla i sig nu sista tre månaderna. Sjukt att vi redan klarat av två tredjedelar. Snart 70% klart. Nu mellan vecka 28-32 är det en kraftig tillväxtperiod. Så om jag redan tycker att magen kommer explodera när som, så är det väl ingenting gentemot om 4 veckor.

🤍 Ja drömmer gör jag minst lika mycket nu. Så sjuka och konstiga drömmar. Vart får man allt ifrån?! Blir så fascinerad hur hjärnan typ plockar ihop massa saker och gör en ”dröm”. Tillväxtperiod var de ja snart. Kommer vara ett hus alltså. Ska bli spännande och se vart magen slutar faktiskt gentemot med Ines.

Gillar

Kommentarer

Tisdag

I söndags bjöd Loppan på kvällsmys vilket aldrig händer. Hon är inte mycket för att mysa och sitta i famnen så de njöt jag verkligen av. Strax där efter la vi henne och vi lyxa till de med kött och kryddpommes. Himla bra avslut på helgen.

Igår jobbade jag hela dagen lång. Åkte vid 6:30 och var inte hemma förrän efter 16:30, verkligen mörkt dit och mörkt hem. Trist!

Idag fick jag en bättre dag, bland dem bästa jobbdagarna måste jag säga. Började vid nio med två timmars jobb. Hade sen lunch i två timmar så åkte hem och åt. Vid 13-tiden hade jag återigen två timmar jobb innan jag slutade vid tre. Väldigt skönt! Åkte direkt och handlade till resten av veckan. Imorgon är de ju löning så då är de nog en hel del och handlar. Jag då? Jag lyxa till med en mixer som var nersatt 400:-. Har så länge velat ha en sen vår pajade så tänkte varför inte. Har även beställt hem en väggalmanacka, en julklapp och ett pyjamasset till Ines. Så roligt med alla paket som ska dimpa ner i brevlådan även om dem inte är till mig haha.

Nu har vi lagt Ines och ska ta och se dagens ph avsnitt. Känns som att jag inte har haft en lugn stund idag fast jag knappt haft jobb.

Gillar

Kommentarer