Sjuklingen

Alltså denna natt. Är nog den värsta natten sömnmässigt sen natten inför dagen jag skulle föda Ines. Skojar inte när jag säger att hon somna och vaknade VARJE timme inatt. Blev liksom som 50 powernaps för mig. Nu rinner snoret konstant på henne så förklarar väl en del, att hon inte kunnat andas som vanligt. Hon är iallafall pigg trots snor och dregel. Blir nog många tröjbyten idag. Även en del fajter med nässug och spray. Usch värsta hon vet och man får liksom tvångshålla henne, men gör de för hennes bästa liksom.

Hemma från jobb och förskola såklart så idag blir de en lugn dag hemma. Tänkte försöka rensa lite om Ines tillåter. Har skrivit en lång lista på saker som ska göras närmsta tid. Bland annat rensa varenda byrå, garderob, förråd med mera. Tar dagen som de kommer! Trevlig fredag 🤍

Gillar

Kommentarer

Gravid vecka 22

Ytterligare en vecka av graviditeten har passerat och idag går vi in i vecka 23, 22+0.

💙 Lillebror: Han är ungefär 27cm lång och väger ungefär ett halvt kilo enligt preglife appen jag utgår ifrån. Senaste dagarna har jag känt av han mer vilket är skönt för oron. Se om de vill komma allt mer eller om han är en lugn en rakt igenom.

💙 Mitt mående: Jag har överlag mått bra. Varit mer trött vilket troligtvis beror på att solen numera aldrig syns. Värk i magen när jag ansträngt mig för mycket annars är allt som ”vanligt”. Skulle sammanfatta denna gravidvecka med tröttveckan haha.

💙 Cravings: Har nog faktiskt inga äter allt som vanligt förutom att mitt sockerberoende har växlats upp. Helt sjukt! Skyller på mörkret och lillebror känner jag.

💗 Med Ines i vecka 22 skrev jag följande om mående: ”Mår förövrigt bra. En täppt näsa konstant men annars inget illamående eller liknande. Har dock haft som kraftig mensvärk några minuter under vissa dagar. Överlag mår jag faktiskt jättebra fortfarande.”

Enda som skiljer dessa veckor är att jag inte täppt, vilket är skönt! Att inte kunna andas genom näsan är ju hemskt så de klarar jag mig utan.

Dagens mage. Nedan ser ni båda gravidmagarna i samma vecka, alltså högra bilden med Loppan inuti.

Gillar

Kommentarer

Lilla pluffsen

Ett år sen. Ett år sen hon kunde somna och sova på en och hur mysigt var inte det? Nu får man vara glad för dem små stunder hon faktiskt vill sitta still och mysa i ens famn.

Denna måndag gick i ett, hade flyttstäd och då går timmarna ska jag säga. Väldigt positivt med de yrket ändå, liksom in och sekunden efter ut och klar. Har de imorgon med så även morgondagen kommer gå fort, älskar! A och I hämtade upp mig strax efter 16-tiden, hem och äta samt busa med Ines timman innan hon skulle sova. Vi har sett dagens ph och jag har sett ett avsnitt Vampire. Ska alltså börja se om den igen, nej men är ju min favoritserie nånsin. A kollar fotboll så tänkte nog se ett avsnitt till sen sova. Dagen må gå fort men jösses vad trött man blir både psykiskt och fysiskt. Nej men inser ju fortfarande inte att jag är gravid så där konkar man två stegar på axeln och andra saker i händerna nerför trapp och 100m till bilen jajamen! Får ju skylla mig själv när jag har ont sen men ja sån är jag. Nej nu VD sen tack och godnatt 💗

Gillar

Kommentarer