Stolt mamma

Om de är något jag alltid lyckas med så är de mina kladdkakor. Så himla goda! Hur gott var de inte med glass och hallon till då. Satt fint i preggomagen, bra och göda oss båda tänker jag. Ansvarsfullt! Haha skämt o sido.

Jobbet gick superfort och jag hämtade Ines vid 15-tiden på förskolan. Hon får så mycket beröm och ja där står man så himla stolt över henne, stolt att allt bara funkar och att hon är så nöjd. Enda är att hon inte har tålamod att vänta på mat, hon ska också stoppa in all mat samtidigt för att hon blir så uppspelt. Är ju exakt likadant hemma och jag skrattar för de mesta åt de. Om NÅGON blir lycklig av mat är de hon. Hon kan liksom sitta och gunga samtidigt som hon vräker i sig mat. Äter med händerna men också, huvudsaken är ju att hon äter vilket hon gör. Hon somnar direkt med dem andra barnen i vindskyddet vilket faktiskt varit en lättnad då hon ändå är yngst. Allt har bara funkat hittills, så himla skönt. Stora (lilla) tjejen ❤️

Imorgon är de jobb 8-14:30, himla skönt och lyxigt att sluta den tiden. Redan torsdag också?! Men de tackar vi för, snart helg!

Gillar

Myskväll

Denna dag gick så himla fort och de älskar jag! Massa bus med Ines som sprang runt och leta och jaga oss. Satt och tokskratta åt henne, hon gör så snabba vändningar och ibland snurrar hon runt flera varv innan hon springer någonstans. Märks att hon också älskar det. Hon somnade ganska så direkt vid 18-tiden efter vi tagit slut på henne. A och jag har sen dess legat i sängen och kollat på bland annat dagens ph avsnitt. Tycker att dem får ta och ta in lite nya nu och dessutom killar. Gillar egentligen ingen av dem allstar tjejerna som är inne.. Blir förhoppningvis bättre!

Imorgon väntas en ”kort” arbetsdag 7:30-14. Ska bli väldigt skönt! Få hem Ines lite tidigare från förskola och hitta på nå skoj med henne. Nu ska jag fortsätta äta mina popcorn och kolla vidare på teven innan de är dags att sussa.

Gillar

Första rörelserna utpå

Äntligen har jag börjat känna rörelser utpå magen. Igår kände både A och jag utpå. Nu har hen haft full rulle där inne men sina små buffar. Nu kan jag faktiskt börja släppa just den oron om någon faktiskt lever där inne eller inte.

Jobb hela dagen och är helt slut. Ligger nerbäddad i sängen och njuter av buffarna i magen. Är så himla mysigt! Ines sover som en stock och kärleken till henne blir bara större och större för varje dag. Hon har blivit mer mysig av sig och älskar verkligen att busa med mig i soffan så de gör vi varje kväll nu när jag kommer från jobbet. Förut har man knappt få ha henne i knäet mer än 10 sekunder utan att hon blir rastlös och ska ner. Att pussa henne ska vi inte ens tala om, de kunde jag knappt förut men nu skrattar hon och gillar det. Hon startar iallafall mina jobbiga mornar på bästa sätt stående i sängen med världens leende. Så tacksam för henne och A. ❤️

Ska snart lägga bort mobilen och se om jag somnar. Idag har de varit en trött dag vilket troligtvis beror på att jag sov sisådär inatt. Hoppas på en bättre sömn inatt innan jobbet kallar 8-15:30 imorgon. Godnatt❣️

Gillar