Myskväll

Tackar graviditeten för att mitt hår börjat växa ännu mer och dessutom blivit tjockare igen. Att de heller inte faller av ett halvt kilo varenda dag.

A ska iväg och spela padel nu vid 21-tiden. Så då tänkte jag passa på att tvätta av ansiktet och mysa ner mig i sängen framför youtube. Har en hel del att se så är perfekta avslutet på denna söndag. Regnar ute och älskar att de redan är mörkt, gör ju så att blir mycket mer mysigare. Som jag la upp min instagram (amandaeriikson): Hösten är mer än välkommen nu när jag börjar jobba igen imorgon. Ser SÅ fram emot höstvädret, kan nog inte säga de nog haha.

Imorgon ska Ines till förskola med A, ska lämna henne där själv ett par timmar innan dem ska till BVC. Jag hinner förhoppningvis också följa med till BVC på min lunch så de hoppas jag. Hon ska ta vaccin också så får se om hon ligger med feber sen. Lilla älsklingen 💗 Nej nu ska jag fixa iordning mig inför sängen och teve. Hoppas ni har haft en bra helg och får en bra start på veckan imorgon! Godnatt 🍁

Gillar

Kommentarer

Sista helgen innan jobb

Igår hade vi ingen bra start alls på dagen. Var grinkalas från 06 till 10. Till slut lyckades jag vagga henne till sömns i famnen vilket såklart var supermysigt när hon somna. Fick dock lägga ner henne efter en stund då 10+ kg på preggomagen inte var så bekvämt. Hon sov över en timma och även jag slumra till. Efter lunch gick vi och umgicks med Ilze, Saga och Rebecka hela eftermiddagen.

Idag startade vi dagen med mysfrukost, färska frallor som vanligt varje helg numera. Tackar vi inte nej till. Ilze kom och hämta upp mig och Rebecka vid lunchtid och åkte ner till stan en sväng. Köpte med mig en supermysig tröja Ilze rekommenderade. Älskar ju verkligen tröjor och har sorterat i min garderob i färgerna svart, grått, vitt/beige och rosa. Man kan inte ha för många tröjor. Hon skjutsade hem oss och var nog inte hemma mer än strax över timman innan vi alla åkte hem till dem på tacomys. Ines var väldigt gnällig och trött så åkte hem redan innan åtta. Hon har inte alls haft bra dagar och de tar på ens kraft och psyke. Som pricken över iet börjar jag jobba på måndag. Försöker tänka att de bara är fyra månader sen är jag hemma igen men de är svårt. Är ju så van med att gå hemma nu, att inte ha måsten eller ett schema. Nej en dag i taget så är vi snart vid årets slut.

Ska krypa ner i sängen nu, så himla trött. Imorgon blir det röj och städdag samtidigt som vi ska se As fotbollsmatch på eftermiddagen. Ska göra morgondagen så bra som den går. Godnatt!💗

Gillar

Kommentarer

Ommöblering igen

Åter en dag på förskolan. Lämnade henne en stund och dem sa att de gick bra så hoppas på de. Imorgon är förskolan stängd så åter dit på måndag igen. Kom hem strax innan 14–tiden så hon däcka sen direkt och sov till halv fyra. När hon vaknade fick jag ett ryck så börja möblera hennes sovrum. In med alla leksaker där från vardagsrummet nu. Då kanske kaoset kan hålla sig där inne mer än här ute. Skulle vilja ha en sänghimmel över sängen där men tror hon bara skulle dra in den och då blir jag nojig.

Trodde Ines somna men hon ligger och småpratar där inne. Tänkte titta på kristallgalan om dryga timman och bara ta lugnt.

Gillar

Kommentarer