Snart dags för förskola

Lite bilder från senaste dagarna.

Har senaste dagarna tagit lugnt för de mesta. Igår åkte vi och hämtade upp Arvids kusin och åkte vidare till Oxelösund till deras kollega med familj. Var där vid strax efter 15-tiden, grillade på kvällen och hade de trevligt fram till 00. Ines somna 30-45min där vid 19-tiden sen ville inte hon sova mer. Hon hade heller inte sovit alls på dagen så trodde hon skulle bryta ihop men nej hon var glad 99% av tiden. Så när bilen rulla hemåt tokdäcka hon och jag kunde även lägga henne i sängen där hon sov vidare. Blev iallafall en trevlig kväll!

Halv nio hade jag klocka imorse då Amanda kom timman senare. Ines sov också tills jag klev upp, så himla konstigt att gå upp av en riktig väckarklocka och inte av henne. Tog iallafall en sväng ner till stan med Amanda. Köpte ett par stövlar till förskolan åt Ines. Är så himla svårt med skostorlek och skor tycker jag till henne. Men blir nog bra hoppas jag. Hon börjar redan dagen efter sin 1årsdag med inskolning. Dock ska hon bara gå tre dagar i veckan fram till december. Men ändå! Jag börjar jobba heltid så hon får spendera egentid med sin pappa. Men nu med stövlar är en av alla saker avcheckade. Tog med lunch till parken och bara pratade. Mysigt! Timmarna sprang och vid 14-tiden åkte hon hemåt. Jag har sen dess inte gjort så mycket. Imorgon ska vi ha en städdag hemma, en riktig storstäd från golv till tak. Välbehövligt!

Gillar

En vecka i Eskilstuna

MÅNDAG

I måndags åkte vi till Eskilstuna. Då pappa och dem inte var hemma så sov vi hos dem. Gjorde inte så mycket under just måndagen förutom att åka dit och handla lite.

TISDAG

I tisdags åkte vi ut och hälsa på min farmor, farfar och kusiner. Inte träffat dem sen Mars så kände att de var dags medan vi ändå skulle spendera veckan i Eskilstuna. Så mysigt där ute på landet.

ONSDAG

I onsdags var vi ut och gunga med Ines. Tog senare en promenad inne i stan längs ån innan vi hämtade mamma från jobbet. Åkte hem till henne dit även mormor kom.

TORSDAG

Igår blev vår Loppa 11 månader, en ynka månad kvar till hennes allra första födelsedag. Vart har tiden tagit vägen? Tog iallafall en sväng till Tuna Park. Tog de lugnt sen ett par timmar innan vi vid 18-tiden åkte bort till Emma. Elina och Daniel kom dit också då vi skulle grilla hamburgare. Satt enda till 23-tiden och bara prata på. Så himla mysigt och kul! För skratta fick man minsann.

Godmorgon fredag och alla ni!

Sitter i bilen påväg hem till Nyköping. Haft såna bra dagar i Eskilstuna med släkt och vänner. Mandisens energi är fulltankad nu. Har inte så långt kvar hem nu, ska förbi Ica och köpa ut stor kartong våtservetter som var nedsatt. Går verkligen åt så man får passa på! Resten av denna fredag blir nog ganska lugnt. Packa upp och greja hemma bara. Ha en underbar fredag hörni 🌸

Gillar

Lunch med girlsen

Ines gav oss sovmorgon till åtta imorse. Åt frukost och fixade mig. Strax efter elva kom Emma och Elina. Ines bjöd även på två gående steg utan att hålla i sig. Så kul att hon börjar våga lite och dessutom förstå mer, än att bara släppa och falla rakt ner. Vi tre åkte iallafall ner till hamnen, blev en riktig lyxlunch för min del. Men man får väl lyxa när man kan pågrund av hur ”tråkig” denna sommar blev/är kände jag. Satte oss sen och bara tog de lugnt vid vattnet. Dem åkte för lite mer än en timma sen så nu längtar jag redan tills nästa gång vi ses. Går så fort timmarna.

Resten av denna söndag blir lugn. Arvids pappa är här just nu så dem kollar på fotboll. Ines sover och jag skulle nästan också kunna gå och sova...

Hoppas ni har haft en bra helg! ☀️

Gillar