Sista veckan

Har tappat lite uppdateringar här. Har helt enkelt med att göra att vi inte gör så mycket om dagarna. Har varit alldeles för varmt för att göra något och idag har de varit tråkväder. Finns verkligen inget mellanting på vädret.

Klev upp åtta imorse. Ines har börjat vakna flera gånger på natten så hoppas innerligt att de bara beror på värmen. Har öppnat alla fönster så nu är det faktiskt riktigt skönt här inne! Hoppas på en bra nattsömn för alla oss inatt. Har idag putsat alla fönster fulla av pollen och damm. Tvättat o dammat av allting. Ska städa toan men de får blir lite senare. A slutar vid 15-tiden så himla skönt! Han jobbar sin sista vecka innan semestern och slutar 15 resten av veckan också. Ingen är gladare än mig och Ines.

Veckans planer?

🌺 Imorgon kommer min mamma och min bror och stannar till fredag. Ska bland annat ta ett besök på Skärgårdsvåfflan om vädret är med oss. Aldrig ätit där trots mina 3.5 år här. A äter inte våfflor så är väl kanske därför haha.

🌺 På lördag ska vi till Kolmården med pappa och massa andra. Vädret visar dock spöregn så hoppas innerligt att det ändras. Absolut kan det vara mulet men inte spöregn.

🌺 På söndag ska vi fira Ilze, kolla på Arvids match och sen kommer pappa och dem. Dem ska campa i Oxelösund ett par dagar så nu har vi lite saker att göra i en vecka framåt. Kul!! Hoppas bara solen vill titta fram MEN inte med 30 grader.

Gillar

Helgen

Igår, lördag.
Vi gjorde inte så mycket på förmiddagen och halva eftermiddagen. Åkte ut vid 15-tiden till Arvids mamma och bada lite och fira en släkting med lite mat. Var hemma strax efter sju och Ines vägrade sova. Hon hade sovit dåligt under dagen så tänkte men hon slocknar ju. Ja fast nej. Hon somnade inte förrän 00 ish.. Älsklingen. Tror de berodde på värmen, var extremt igår kväll/natt. Sov ingenting själv.

Idag, söndag.
Klev upp halv åtta, fixade ordning mig och innan nio åkte jag mot Eskilstuna. Hade picknick mys med Emma och Elina några timmar. Välbehövligt att få kvalitetstid med dem.

Åkte hem vid 14-tiden, hämta upp Ines och Arvid och vidare på Arvids fotbollsmatch. Slutade 0-0, supertrist. Kastat i oss mat, Ines sover och nu ska vi gosa ner oss eller ja överleva värmen framför ett avsnitt Inlåst.

Gillar

Liverpool

Igår kväll tog Liverpool PL titeln. Sååå himla kul!! De som är så fruktansvärt tråkigt är denna världssituation och att matcherna är utan publik. Hindrade ju dock inte firandet utan för deras Arena. A och jag har ju varit där två gånger ihop och jag ett par till gånger med pappa. Så mäktigt att se en match på plats! Ynwa ❤️

Godmorgon fredag och helg!
☀️
Idag håller vi oss inne, redan nu är det 27 grader ute. Klockan är inte ens åtta?! Blir en städdag. Så skitigt här hemma så det behövs. Tror eller jag hoppas på att de dimper ner foton idag som jag har beställt. Då ska jag pyssla lite med Ines böcker och fylla i med både text och bilder.

Imorse stod Ines för första gången i sängen när jag skulle hämta henne. Blev helt paff. Hon ligger alltid på mage och väntar men inte idag. Hon blir ju så himla lång när hon står. Hon klättrar på här hemma och hänger mest vi soffkanten hela dagarna.

Gillar