Bästa avslutet

Avslutar denna dag och helg med myshäng på balkongen med Ines innan hon somna för natten. Lägg märke till första bilden hur glad hon blir av att dra mig håret. Ett under att jag ens fick bilder då hon bara ville dra i de samtidigt som hon skratta. Lilla älsklingen. Har nu över timman spelat yatzy och myst med A. Som jag uppskattat denna balkong och värme såhär på kvällskvisten. Blir en hel del kvällar här i sommar 🤍

Gillar

Min första morsdag

Började dagen med sovmorgon. Fick frukost på sängen och klev in i köket och fick se detta. Hur fina! Förra sommaren var jag ju beroende av caprisun. SÅ gott speciellt nu när sommaren kommer. Han kan han! Kunde inte fått en bättre start på min första morsdag.

I sover och vi degar i soffan. Ikväll tänkte vi lyxa med lite tacos, de sitter ju aldrig fel de inte. Så promenad och handling står på dagens agenda, inte mycket mer än så. Bara umgås vi tre.

Gillar

Full fart

Men kolla vilka gosisar jag lever med. Min fina familj. Hon i mitten har liksom vi skapat? Tycker det är så sjukt hur hela alltihopa går till. Från en liten miniprick till en människa som bara växer och blir större. Kommer alltid vara fascinerad över just de, hur kvinnokroppen föder fram ett nytt liv till denna värld. Där är dem iallafall, min fina sambo med VÅRT lilla liv. Älskade ni, kommer göra allt för er

Vi klev upp halv åtta imorse. Åt frukost och åkte till skogen för promenad och backintervaller. Vet inte ens sist jag sprang utomhus. Om de var tungt? Jajamen, kändes som jag stod still haha. Vi ska försöka få in en liten rutin på helgerna att åka dit efter frukost och gå/springa. Bra oavsett då de lätt blir att man blir sittandes hela dagen inne annars. Vid 14-tiden åkte vi ut till en park och firade Arvids mormor som fyllde 80 år en liten stund. Vi få på plats på avstånd! Åkte vidare till Arvids mamma och grilla. Kom hem för en timma sen så blev lite krångel att lägga I men nu sover hon. Vi ligger helt utslagna i sängen. Ska mysa här en stund innan vi båda kommer slockna.

Gillar