Bästa natten

Godmorgon!

Ines har sovit sin bästa natt nånsin. Hon somnade halv åtta och vaknade nu vid åtta. Inget uppvak alls!! MEN jag har sovit som en kratta.. Legat och snurra mellan 23-03 sen lyckades jag somna till 06 och vaknade till igen. Varför?? Varför kunde inte jag få ta del av denna natt och också få sååå mycket sömn.. jaja. Hon är iallafall superpigg och glad bredvid i sängen så måste nog gå upp. Göra frukost till oss båda.

Igårkväll åkte jag och träna och känner redan träningsvärken. Ska försöka komma igång nu, bara för de slutar de väl med att gymmen stänger. Nej de hoppas vi inte. Dagens planer har vi inga. Bara ta de som de kommer och leka/mysa här hemma. Ha en bra tisdag ☀️

Gillar

Växer och växer

Godmorgon måndag och ny vecka! Medan Ines börjat sova bra så har jag börjat sova dåligt. 20-08 sov I med uppvak för mat 00:30. Jag kunde inte somna förrän vid 02-tiden och vaknade till flera gånger. Underbart!

I ska sova sin första sovstund nu och jag har slängt in sängkläder i tvätten. Hur underbart är det inte med en nybäddad säng!? Har annars inga speciella planer för dagen. Ut på promenad och greja hemma. Rensade nyss Ines garderob lite snabbt. Alltså 74 i bodys börjar bli tajt... Sluta vääääx! Hennes lår har också gottat till sig så vissa byxor är tajta men ja långa. Min lilla potatis. Står verklig i mellanting nu. Beställde hem kortärmade bodys igår i Strl 80 för ja varmare väder är påväg. Känns onödigt att köpa massa långärmade bodys nu enbart när strl 80 är 9-12mån. Dvs över sommaren för vår del haha. Meeeen då får hon sluta växa just nu så hon kan ha sina 74 en månad till iallafall. Inte lätt hörni med storleksbyte denna årstid. Vill liksom inte köpa på mig för mycket och om en månad åker mamma och jag till Ullared så försöker spara mig tills dess också. Då är det dessutom Maj dvs början på sommaren.

Gillar

Nytt till Loppan

Vårnytt till I, rea på både Kappahl och pop. Som vanligt aldrig rea på newbie och dem som har såååå mycket fint nu. Hon fick en fin kortärmad av sin mormor. 💜

Min lilla tant i sin nya mössa ❤️

Gillar