Nudå?

Varit vakna sen åtta och sen dess har vi ätit frukost, Ines har sovit, jag har dammsugit/moppat och städat och nu ligger vi och gosar i sängen. Nudå? Är seg men smått rastlös. Vill att A ska komma hem så vi kan ta helg hela familjen. Ska roa I en timma till innan hon ska sova igen. Då ska jag passa på att fortsätta kolla på Love is blind.

Trevlig helg och ta det försiktigt på vägarna och promenaderna❣️

Gillar

Blev andra planer

Vi vaknade redan sex imorse och vad är de jag ser? Snö.. Läste senast igår att detta skulle passera förbi men icke, kritvitt på backen och snön faller fortfarande. Absolut snö är fint och lyser upp men kom igen, är faktiskt 1 mars på söndag och jag är inställd på vår. Med tanke på hur hela sömnen skulle rubbas för Ines stannade vi hemma. Skulle varken bli kul för mig, Ines eller dem andra som får ta del av grinig liten på babysim. Tur det är två gånger kvar och båda gångerna ska A följa med!! Som jag längtat att han ska ha kunnat följa med, med tanke på jobb.

Nu ska jag göra lunch till oss och småfixa hemma. Är väldigt pigg och glad idag, de tackar jag I för som sover som en stock i sitt rum. Tack! ❤️

Gillar

Väldigt mycket mys

Upp och hoppade åtta imorse. Vid lunch gick vi i kylan till Ilze och Saga och spenderade eftermiddagen där. Mysigtmysigt! A hämtade upp oss efter jobbet och sen dess har vi bara myst. I sover för natten, A kollar fotboll och jag ligger i sängen framför tv. Ska borsta tänderna och mysa ner mig helt.

Imorgon förmiddag står gym och babysim på schemat, mysigt!

Gillar