Babysim

Numera är det high chaparral på nätterna. Inte vidare mycket sömn när loppan ska ha nappen, vänder sig till magen och inte kommer därifrån och till slut blir hungrig. Inatt lyckades hon vända sig till mage och vrida sig åt fel håll så hon låg helt fast vid huvudändan.. Menmen på något sätt finns det energi hos en annan.

Åkte iväg på babysim, hon bara älskar det mer och mer. Åkte hem, åt båda två och tog en kort sovstund. Är liksom mystorsdagar numera. Bada och sen bara mysa hemma hela dagen. Har lyckats få henne att somna nu så ska kolla serie sms hämta A om en timme.

Gillar

Kommentarer

Eskilstuna

Efter återigen en natt utan så mycket sömn så klev vi upp halv nio. Fixade frukost och gjorde mig iordning. Konka ner I i babyskyddet, två väskor, sopor och påse med täcke ner fem våningar och till bilen. Smart drag när man har dödens träningsvärk i lår/rumpa och armar. Just dessa stunder jag längtar tills hon kan gå och man håller henne i handen bara, haha.

Packade ur vagnen ur bilen och gick en sväng längs ån innan vi mötte upp Amanda på stan. En lunch och pratstund. Alltid lika mysigt! Vid 14-tiden mötte jag upp mamma. Hämtade sista sakerna hos min bror och åkte och lämna nyckeln vid hans jobb. Glömde såklart extra nyckeln hemma hos oss igår, kan ju inte hålla koll på allt jag... Sen raka vägen hem. Har packat upp, slängt in tvätt och ska bädda rent i sängen. Finns det något bättre än nybäddat?

I somnar när som bredvid mig i sängen, nästan så jag själv vill sova men nej får orka vara vaken. Ska göra ordning lite mat sen soffmys framför teven. Imorgon ska vi äntligen på babysim efter ha missat förra gången. Mysigtmysigt!

Gillar

Kommentarer

Årets första semla

Efter en mystimma på badhuset med Ilze och Saga somna I och sov tills jag väckte henne halv tre. Dem två timmarna stressa jag ihjäl och packa ihop alla saker och packa in i bilen. Blev att åka till Eskilstuna idag. Tog en sväng förbi pappa först sen åkte vi till Adam.

Nu har jag lagt I i resesängen bredvid soffan och hoppas på att hon somnar. Jag och Adam ligger framför program på teven. Åt nyss en varsin semla, kunde inte motstå när jag var i affären. Årets första och den var SÅ god! Nu ska jag bara slappna av efter en fullspäckad dag. Imorgon blir det mystimmar för Ines och mig med Amanda innan vi åker hem igen till pappan.

Gillar

Kommentarer