Black Friday

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller annonslänkar.

Igår var det black friday, eller ja har ju varit erbjudande mer eller mindre hela veckan. De enda jag faktiskt fick rabatt på var hennes två bodys från Cubus. Bland den skönaste bodyn faktiskt, så mjuk. Hade även värdecheck så betalade liksom 70:- (?!) för båda två. Så värt! Annars har dem 2 för 149:-, vilket också är ett bra pris.

Köpte en mössa på pop, hon har ju en hjälmmössa vi fått därifrån men den är blå och passar inte allt. Ja jag är mycket för att det ska matcha haha. Tyvärr ingen rea där inte. Heller inte hennes juloutfit från newbie. Så himla trist och ja dåligt egentligen att dem aldrig har rea på det.. Liksom inte ens då igår på en readag. Nej allt utom newbie. Jag är inte bitter, inte alls.

Har utöver det beställt lite kläder till henne, en klänning och ett par converse till mig. Kommer i veckan hoppas jag!! Har iallafall köpt saker jag och Ines behövt, så inga onödiga köp här alls faktiskt. Har ni fyndat något?

Gillar

Kommentarer

Tacomys med favoriterna

Igår åkte jag och I ner en sväng till stan. Mötte upp Ilze och Becka. Blev lite shopping, en juloutfit till Loppan bland annat. Mer om de i annat inlägg. På kvällen sågs vi igen hemma hos Ilze för tacomys. Åkte hem strax innan tolv och vid ett hämtade jag A på stan. Han hade varit iväg på julbord med jobbet.

Idag är det verkligen en lång to do list dag. Detta ska göras mer eller mindre. Eftersom vi är iväg hela dagen imorgon så får detta bli både en lördag och söndag.

- Bada I, imorgon ska vi på Sagas dop så då måste vi vara rena och fina.

- Städa här hemma, är verkligen ett bombnedslag.

- Tvätta, korgen är full.

- Fortsätta rensa Ines kläder. Sluta väx..

- Baka nånting av alla grejer som ska bakas inför vårt dop nästa helg.

- Sätta upp julgranen. Kommer varken ha tid i veckan eller nästa helg. Vill ändå ha gran länge just för att inte packa upp den sen direkt packa ner den. För så kul är det inte att greja med den haha.

Ha en trevlig lördag hörni!

Gillar

Kommentarer

En bättre dag

Igår var den värsta dagen på länge med I. Skrek och var missnöjd inprincip hela dagen. Gav henne till A och däckade själv två timmar på kvällen. Jag hade ju varken ätit eller sovit så jag gick på reserv.

Idag har varit en såååå mycket bättre dag. I har sovit mestadels av denna dag, märktes att hon också blev trött efter gårdagen. Pratade med prästen och gick igenom dopet för I nästa söndag. Lite koll på läget nu iallafall! Åkte därefter vid 11-tiden till Li och träffade flera andra. Trevligt och gottis! Åkte hem vid tre, eftersom I var så nöjd gjorde jag kanelbullar inför dopet medan A åkte och klippte sig. En av alla bakverk avklarade! Ska dock göra saffransbullar också, men kände att femtio bullar fick räcka idag.

Nu ska A och jag kolla gåsmamman med I sover. Fanns inget Riverdale avsnitt att se vilket var en besvikelse.. Vet dock inte varför.

Gillar

Kommentarer