Två bra dagar

Igår hämtade Ilze och Saga upp mig vid halv elva. Vi åkte vidare ut till Li och Melker och umgicks några timmar med dem. Mys! Var hemma igen vid 15-tiden och därifrån hände det inte så mycket.

Idag klev vi upp åtta, eller ja jag. Försökte få henne att somna om i en timme och vi åtta gav jag upp. Drog upp rullgardin och börja klä på mig. När jag vänder mig om så har hon somnat. Såklart! Jaja, fick äta frukost framför serie själv i lugn och ro i en timme. Vid halv elva kom Ilze och hämtade oss hem till dem där flera mammor och barn gjorde oss sällskap. Efter några timmar åkte vi vidare alla mot babymassage och föräldragrupp. Har sen dess handlat, ätit och tagit det lugnt. Precis fått I att somna så nu ska jag bara vara framför teven. Imorgon är det fredag och då ska vi till Eskilstuna och fira pappa.

Gillar

Kommentarer

Växer så de knakar

Dagarna går så himla snabbt, stoppa tiden ett tag tack. Haft en helt okej dag idag. Hon tyckte sin mamma fungerade utmärk som sovplats. Så mysigt ändå! Så medan hon sov började jag kolla serien ”baby” på Netflix. Vid 16-tiden åkte vi till BVC, vår ”lilla” tjej är 60cm redan och väger 6.2kg.

Sen vi kom hem har vi bara myst och tagit det lugnt. I somnade vid 19-tiden o vakna nu lagom till läggdags för oss. Så ligger och väntar på att hon ska somna vilket jag hoppas på är snart. Mamman här är trött.

Godnatt, sov gott finisar!

Gillar

Kommentarer

Lilla hjärtat

Godmorgon ♡

Igår var det ingen bra dag sen. Vår lilla skrek och var missnöjd inprincip hela dagen. Hon sov ingenting under dagen så vid 21:30 slockna hon (äntligen!). Höll samtidigt på att sälja saker och även göra kalops för första gången. Kalopsen smakade kalops, blev jättegott! Så trots en gallskrikande I lyckades jag med maten, så då kan den ju bli ännu bättre en lugnare dag.

Hon sov till halv sex imorse, åt och somnade om till nu. Hon vaknar med ett leende iallafall. Idag hoppas vi på en bättre dag! Ska mata henne, äta frukost, ta promenad och dona här hemma. Vid 16-tiden ska vi till BVC för att väga och mäta. Sluta väx säger jag bara haha.

Gillar

Kommentarer