Min helg

I fredags var vi på taco och idolmys hos Ilze, Saga och Lucas, även Rebecka kom dit. Såå himla kul och mysigt att ses allihopa sådär. Så längesen sist och ser redan fram emot nästa gång. Bara få umgås, sitta och prata och skratta. Dem är bra dem! La även Saga och Ines bredvid varandra. Vi bara garva hur dem höll på sprattla, slå sin okontrollerade armar/händer på varandra och att dem är så lika Katjakaj och Bentebent haha. Kom hem vid 23:30 och blev därför sängen direkt.

I lördags dvs igår åkte vi vid 10-tiden till Eskilstuna. Jag dumpa Arvid hos min bror för att sen åka ner med Ines och träffa Emma och Elina. Vi är återförenade efter 6 år vi tre. Jättetrevligt! Satt ett par timmar innan vi drog oss tillbaka hem till min bror en liten stund. Åkte vidare ut till pappa där de bjöds på grillat och efterrätt, så gott! Har ju inte tyckt om grillat under hela graviditeten så nu satt de fint!! Sov kvar där.

Klev upp halv nio efter att vår lilla sovit oroligt mellan 03-08. Troligtvis för att hon inte kände att det var hemma. Gick bra ändå, kunde ju varit en värre natt. Åkte hemåt strax efter halv tio, hämtade upp mamma och åkte och handla. Ines hann både spy ner sig själv och mig och en timma senare bajsa ner sig så fick ta ett snabbad som vi planerat göra imorgon. Hon ville ju dock tydligen ha ett bad idag haha. Nu sitter vi i bilen påväg hem från Arvids match. Han var dock inte med men är man supporter/spelare stöttar man laget. Ines började grina efter mat när vi sattes oss i bilen. Hade en flaska redo men ja efter 2 minuter däcka hon. Hon älskar verkligen barnvagn och bil. Imorgon ska jag åka och köpa en babygunga som jag hittat på köp och sälj. Hoppas innerligt att hon älskar den! Håller tummarna. Nu är vi snart hemma så ska mysa till det i soffan framför teven med gottis. 

Gillar

Kommentarer

Fredag och tacokväll

Igår fortsatte jag gå igenom mina kläder. Har faktiskt lyckats rensa lite ändå. Har fortfarande lite kvar att gå igenom innan jag ger mig på skorna. På eftermiddagen gick jag med I i vagnen till Ilze och Saga och umgicks med dem ett par timmar. A hämtade upp oss sen, åkte hem och åt mat och åkte sen vidare till hans pappa. Var där någon timme innan vi åkte hem och myste innan läggdags.

I sov 5h i sträck inatt, skönt att själv få sova mer än 2-3 timmar i sträck. Vi vaknade precis så hon ska äta färdigt innan jag själv ska upp och äta frukost. Ska försöka städa och rensa idag med om I tillåter. Ikväll ska vi till Ilze, Lucas och Saga på tacokväll, även Becka ska dit. Ska bli supermysigt och trevligt. Ha en bra fredag hörni, det ska vi ha.

Gillar

Kommentarer

Mysonsdag

Idag vakna vi halv åtta. Har inte gjort så mycket mer än tagit oss ut på promenad en timme, jag har rensat lite till bland mina kläder, bäddat rent i sängen, tvättat och ätit lunch. I sover och har gjort strax över timman. A slutar om en timma och ikväll kommer mamma över och kollar final i Speedway hos oss. Myskväll. Nu ska jag passa på göra lite mera nytta så tiden går fortare.

Gillar

Kommentarer