Min babyshower

Igår åkte jag mot Eskilstuna vid 15-tiden för att träffa min mamma och moster, ja vad jag trodde. När mamma öppnar står båda dem där samt mina vänner och Arvids mamma och systrar. Hade på känn nånstans undermedvetet men jag blev överraskad och chockad haha. Så himla fina människor! Kul att få alla samlade, händer ju inprincip aldrig. Massa prat, fika och lite lekar. Vi är överrösta med fina presenter och två fina blöjtårtor. Så tacksam för allt!

Timmarna for iväg vid sju åkte vi hemåt till Nyköping. Kunde inte önskat mig en bättre babyshower. Loppan kommer få växa upp bland så himla fina människor. Tack snälla alla ni som kom och för allt ni gjorde! ❤️

Gillar

0 energi - Liberobox

Hämtade ut sista boxen igår, är ju som julafton. Inte för att majoriteten av sakerna är till mig men ändå!

Idag är mandisen inte pigg på livet. Tog en superlång dusch och shavea benen. Ja sånt tar ju en extra tid nu när magen är i vägen. Sen dess har jag varit helt slut. Legat i sängen i flera timmar och bara glott. Ska äta potatisbullar strax, fixa till mig lite och fortsätta plocka undan överallt. Om två timmar ska jag iväg och se fotbollsmatch med Ilze. Grabbarna som spelar klockan sju. Nu känns det som det är stressigt helt plötsligt haha. Jaja kroppen har iallafall fått sin vila idag.

A går även på semester idag, äntligen! Nu blir jag sysselsatt tre veckor woho! Sa de till han att han kommer ju sen längta efter jobbet för att slippa mig. Han var tydlig igår med att han faktiskt vill ha vilodagar på sin semester, vad är det för något kände jag mest? Haha inte lätt och leva med mig.

Gillar

Framkalla

Innehåller affiliate-länkar

Äntligen en natt med sömn. Vaknade vid tio efter mardröm. Har drömt mycket denna vecka att människor vill döda mig av någon anledning. Har ätit frukost och precis klippt och klistrat in bilder i min gravidbok.

Har beställt bilder från appen framkalla, alltid lika nöjd. Verkligen ett stort tips om man inte kan eller orkar framkalla bilder på annat sätt. Jag som är lite slö också, bara kunna klicka i mobilen sen få dem till brevlådan. Tipstipstips!

Gillar