Mystimmar

Vid elva gick jag till Ilze och Becka. Satt och pratade och åt jordgubbar med glass. Blev några timmar innan jag gick till affären och köpte med mig sallad hem. Blev sen lunch framför ett avsnitt Vampire. Har städat ordning och packat upp gekås påsen äntligen. Tvättat 2 omgångar tvätt till loppan. Imorgon fortsätter jag med dem tre sista tvättarna om inte på söndag.

A jobbade till halv sex så åt nyss tacos. Fick i mig en halv, kanske för jag åt för tre timmar sen. Börja som vanligt nu senaste dagarna må illa efter en stund. Jaja har iallafall fått i mig bra idag så. Tänkte coza framför serier alternativt film resten av fredagkvällen. Imorgon ska vi iväg och se pappas lag och kanske pappa själv spela. Dem ska spela strax utanför Nyköping så nära för oss att åka och kolla vid 12-tiden.

Gillar

Kommentarer

Ny morgonrutin

Godmorgon! Har bestämt mig för en ny rutin på förmiddagarna nu resten av sommaren. Ska alltså starta mina dagar omkring 9-10 beroende på hur trött jag är och vad som är inplanerat under dan. Idag vaknade jag halv nio.

- Äggfrukost. Det är något jag älskar och åt varje morgon innan graviditeten. Nu har jag aldrig orkat och mår dessutom illa när jag går upp så tidigt innan jobb. Eftersom jag går upp lite senare nu från och med idag hinner jag faktiskt göra mig ägg innan jag börjar må illa.

- Promenad. Nu när jag inte jobbar längre är det superviktigt att jag rör mig på andra sätt. En promenad varje dag så länge kroppen tillåter.

- Styrka. Vill köra några få lätta styrkeövningar där även bäckenbottenträning ska göras. Knipknipknip. Haha.

- Avslappning. Efter denna lilla må bra stund vill jag avsluta med avslappning. Det är något jag vill ta mig tid att göra och även måste. Jag är alltid uppe i varv och ska alltid göra 1000 saker. Är rätt kass på att bara ta det lugnt.

Så detta startas idag! Dock lite i fel ordning idag då jag ska iväg och träffa Ilze och Becka vid 11-tiden. Ilze och Lucas har flyttat och nu har vi gångavstånd på 10-15min mellan oss. Superkul! Med andra ord blir dagens promenad dit och hem.

Gillar

Kommentarer

En dag med A

Där intar jag soffläge. Åkte till Norrköping en sväng med A. Hittade såklart inte ett enda klädesplagg. Bra för plånboken, mindre bra för mitt psyke. Åkte hemåt efter några timmar, stannade och köpte parfymfritt tvättmedel då jag imorgon ska ta tag i och tvätta loppans kläder. Dem har legat i den stora gekåspåsen en månad nu och vill få ordning. Köpte även en bättre mopp. Hur lyckas man alltid köpa så enormt tråkiga saker... Var iallafall måste köp så. Åkte och handla på maxi inför helgen och har nyss ätit middag.

Innan vi åkte hem svängde vi förbi Becka då hon förra helgen var köphjälp till mig. Ett par nya gravidtajts från hm. Dem har ju slutat sälja mammakläder i deras butiker som inte är i ett köpcentrum. Gillas inte, vi slutar ju inte direkt vara gravida. Att beställa är ju heller inte det första man gör när det kommer till just gravidkläder. Loppan fick även en present, hur fin?! Och hur fin vän är hon inte? Tacktacktack!

Gillar

Kommentarer