Dags att varva ner

Kom hem vid 19-tiden igårkväll. Var helt slut men tvingades göra matlådor till idag. Somnade strax efter tio och sov som en stock hela natten. Brukar ju alltid gå på toa på nätterna men inte inatt. Kroppen gick verkligen i djupsömn haha. Alltid skönt att sova i sin egna säng.

Jobbat 8-16 idag och bara längtat hem hela dagen. A hämtade upp mig och vid 17-tiden skjutsa jag han till sin samling då dem har seriepremiär idag borta mot Pershagen. Har sen dess ätit, visat mina Ullared köp för mamma och min bror. Har även fotat alla saker i 1.5h. Hjälp vad mycket saker det är när man väl börjar plocka.

Har precis städat undan allt igen och packat upp helgens packning. Nu blev jag sittandes i soffan vilket jag behöver. Kollar på Göteborg-AIK och i skrivande stund leder göteborg med 3-0. Så synd att min aikare inte är hemma, men skickar skrytvideos till han istället. Ska iallafall fixa med bilderna imorgon så det kan bli ett inlägg om mina köp på onsdag. Får se hur tiden ser ut. Juste är ju valborg imorgon, hahah har verkligen inte koll just nu. Får se vad planerna blir imorgon, troligtvis träffa Ilze och Lucas. Mys!

Gillar

Kommentarer

Bra helg i Ullared

Godmorgon! Har egentligen inte alarm förrän halv åtta men är man kissnödig så är man. Med andra ord ingen idé att somna om. Idag ska vi åka hemåt och har haft en jättebra helg.

Igår shoppades det massor till loppan i magen. Tänkte försöka ta lite kort när jag har tid på vad jag köpt och göra ett inlägg. Är iallafall nöjd över köpen, se om A godkänner det också haha.

Nu ska jag vänta på att dem andra ska vakna så vi kan äta frukost. Ska in sen en snabbis på gekås innan vi åker härifrån.

Gillar

Kommentarer

Mot Ullared

Sitter i bilen påväg ner till Ullared med Ilze och hennes mamma. Är om en stund framme i Jönköping där vi ska äta lunch.

Min dag börja inte på topp. Mått illa sen igår kväll och imorse kom spyan. Har inte spytt på flera veckor så ska absolut inte klaga. Är såklart typiskt just nu när man ska iväg. Mår iallafall bättre nu så det är skönt! Från de ena till de andra blir det spännande att sova utan A. Är ju besatt av hans närvaro när jag ska sova haha. Det ska väl gå bra, om inte annat lär jag ju vara helt slut dessa två kvällar och somna fort ändå.

Har ju annars fortfarande renoveringskaos hemma. Dock är vardagsrummet helt klart efter idag. A får äran att bära ut allt över helgen dit så dem kan göra klart resten nästa vecka. Längtar tills allt är klart så vi kan nyttja hela lägenheten som ett hem. Har redan bott en månad i kaos så tiden går ju definitivt inte sakta tack och lov. Dock kul att jag kommer komma hem med massa saker och vi har ju inte plats för det egentligen haha. Jaja lite till går det väl allt att trycka in.

Gillar

Kommentarer