Mums

Nyss hemkomna från affären. Åt pannkakor med hallonsylt till middag, inte världens näringsrikaste men är ju så gott och går så snabbt. Perfekt för trötta och lata människor som mig. Köpte oss lite gottis och ska se på Riverdale nu. En serie som var bra i början men har i denna säsong bara spårat till det sämre tråkigt nog.. A ska på träning om en timma så sen ska jag mysa ned mig framöver Vampire tänker jag. Imorgon är det fredag, woho!

Gillar

Kommentarer

Snösnösnö

Hej på er!

Jävlar vad fort denna vecka går, ursäkta att jag svär men wow. Är redan torsdag imorgon? Gick upp igår och det var måndag. Helt galet men jag älskar det, bring me ljusare kvällar!! Snöar var och varannan dag och det räcker nu, vill helst vakna och se den smält redan imorgon.

Ligger i soffan och gör inprincip ingenting, helt slut och har ju min vanliga ryggont efter varje arbetsdag. Jobbar inom hemstäd så står upp och böjer mig hela dagarna. Min rygg är inte världens starkaste heller men mandisen överlever. Ska kolla på frusna vägar om en timma. Älskar alla dessa serier såsom Stockholmspolisen, tunnelbanan, frusna vägar och allt sånt. Känns lite fel att skriva att man älskar serier där hemska saker förekommer men ni förstår vad jag menar. Fun fact, valde beteende i andra handsval till gymnasiet för polisyrket lockade. Kan än idag lockas till det. Mig som polis de ni, då kommer ni inte undan. Haha skämt och sido har intresse för dessa yrken så därav några av mina favoprogram. Efter är väl fotboll på på teven, Liverpool. Nej nu ska jag ta någon macka och värma mig med varm choklad.

Gillar

Kommentarer

Nya skor

Innehåller affiliate-länkar

Hej jag älskar skor! Unnade mig ett par fodrade vans. Hittade dessa i höstas och blev kär. Passar våren och hösten alldeles utmärkt! Ja vintern också om det inte är snö som nu. Sååå längtar tills snön smälter bort så jag kan använda dessa. Supersköna, skönt att slippa snören och är perfa i storlek. Har min exakta storlek och dem sitter hur bra som helst! Såg att dem fortfarande har dem på rea!! Det som fick mig att slå till, nedsatta 350:- hur bra? Så är ni som mig och älskar skor och bland annat vans och slip on så passa på medan dem rear. Tipstipstips! (Klicka på vänstra skon på första bilden för att komma till skorna!)

Gillar

Kommentarer