Julgranen klädd

Hallå där!

Mandisen fick ett ryck igår vid nio tiden på kvällen. Tog upp granen och pyntade den. Vissa tycker det är för tidigt med gran MEN jag vill känna julkänsla nu. Ska inte vara hemma i jul och inte värt allt jobb för att ha den framme ynka dagar, haha. Såhär blev resultatet. Har förvisso bara pyntat framsidan av granen, men är ju bara den som syns. Det är trots allt första december imorgon så.

Jobbdagen gick lite halvsegt. Kom hem för ungefär en timma sen, sitter och soffan och lyssnar på musik i skrivande stund. Fått tillbaka min magont svagt, uppskattas inte då jag har planer med Ilze och Rebecka imorgon. A borde komma hemma när som, så om en timme ska jag köra han till sin kusin då dem ska ha ”julbord” med jobbet. Blir en myskväll för min del, Vampire och Idol tänkte jag.

Ha en bra fredag!!

Gillar

Kommentarer

2.5 år, still going strong

Detta är alltså en bild från nyår 2016, vår första nyår tillsammans. Nykära och livet var på topp. Idag två år senare går vi varandra på nerverna, haha skämt och sido. Fasiken vad tiden går fort nu. Vår vardag rullar i ett och finns inget jag hellre vill än att vakna upp och somna bredvid honom. Min bästavän och pojkvän på samma gång. Hyllar han alldeles för sällan, han är bra han 💗

Idag har dagen gått hyfsat segt. Snö/regn, mörkt och blåst så inåt. Ska fixa mat nu och mysa ned mig i soffan troligtvis framför Vampire Diaries. Skönt med fredag imorgon!


Gillar

Kommentarer

Ge mig nytt år

Ingen längtar till nytt år mer än jag och så är det. Tur för mig att det bara återstår 5 veckor, ganska exakt ändå. Jobba 8-14 men fastnade kvar på kontoret efteråt och satt och prata i nästan två timmar innan jag var tvungen att gå till Arvids jobb. Kom hem för en halvtimma sen och håller atm på med mat. Kyckling och ris. Inte så mums för min del, magen skriker efter mat men resten av kroppen vill knappt tänka på mat eller känns lukt av mat. Magen och kroppen om ni ser detta, återgå till erat normala nu, tack! Förövrigt ringde läkaren idag, järnprovet jag tog för en månad sen visade återigen dåligt. Suprise tänkte jag. Äter mina järntabletter och ätit sen en månad tillbaka. Ska ta nya prover innan jul och så. (Skrattar för mig själv här i soffan i skrivande stund) alltid jaget mitt flyt. Var säkert nå mördare i mitt förra liv och nu straffas jag. Kort och gott sitter jag och halvsover i soffan. Ska sätta på riset och byta till myskläder. Soffläge resten av kvällen, jajamen!

Gillar

Kommentarer