Eskilstuna

Gokväll!

Vid 14-tiden var vi hos mamma. Hon bjöd på fika och det var kul att träffas. Vi träffas ju inte så ofta med tanke på att jag bor i Nyköping. Blev knappt två timmar där då vi skulle se min brors match vid fyra. Dem vann med 5-1 i stormen, blåste verkligen. Åkte hem till pappa och åt grillat. Bara myst framför teven. Nu ligger vi eller ja iallafall jag nerbäddad. Trött som vanligt men vägrar sova redan, haha.

Gillar

Kommentarer

Helg

Hörni det är helg!!

Jobbet gick i ett och var hemma redan strax efter klockan två. Åkte och handla gottis inför kvällen. Ställde mig och gjorde ost och skinkpaj, supergott som vanligt. Har sen dess legat i soffan och sett flera avsnitt av PLL, love island och idol. Imorgon åker vi till Eskilstuna och hälsar på mamma och pappa.

Gillar

Kommentarer

Mysmorgon

Godmorgon!

Idag kände jag verkligen för att äta frukost i sängen. Så mysigt att bädda ner sig och bara mysa. Måste dock kliva upp och klä på mig om en kvart. Mindre kul. Gårdagen kändes verkligen som torsdag så idag känns det som fredag. Jättesegt.. Jaja denna dag går väl lika fort som alla andra skulle jag tippa på. Jobbar till 16 ish.

Igår åkte jag på sprintpass trots extrem trötthet. Jobbigt pass såklart men klarade det. Idag har jag ont från sadeln, haha mindre skönt. Nej nu ska jag mysa sista minuterna sen ta tag i denna dag.

Ha en toppen torsdag!

Gillar

Kommentarer