Bakis och mensvärk

Godmorgon, eller ja kanske inte riktigt va?
Hade så himla kul igår. Längesen jag skrattade så mycket. Blev en hel del så nattmaten satt fint. Hur mycket folk som helst så idag har man ont lite här och var på kroppen av alla armbågar och knuffar. A och jag har städat ordning då det var totalt kaos när vi vaknade. Vi har ju även bokat tvättstuga mellan 12-17 så fullt upp. Vaknade även med mens och världens mensvärk. Som om inte illamåendet redan räckte liksom. Super hungrig nu så ska snart åka och fixa mat. Blir verkligen en soffdag idag.
Tack alla inblandade igår, ni är bra ni! ❤️

Gillar

Kommentarer

Klagar inte

👋🏼
Här har det varit tomt på några dagar. Har jobbat på hela veckan som vanligt. Utöver det har det faktiskt inte hänt så mycket mer. Igår åkte Ilze och jag och kollade killarnas fotbollsmatch. En vinst blev det, woho!
Idag väntas festligheter. De vet du uppträder ikväll och deras låtar är ju verkligen sjunga med låtar. Så senare mot kvällen kommer Ilze, Rebecka, Lucas och eventuellt Clara. Ska bli jättekul! Längesen alla vi gjorde något ihop. Tills dess behöver A och jag städa lägenheten. Så det står på vår agenda idag.
Har så mycket att se fram emot. Kvällen såklart men sen valborg på måndag. Åker äntligen till London på torsdag. Känns som en evighet sen vi bokade och nu är det bara några ynka dagar kvar. ✈️

Gillar

Kommentarer

träning och satsumas

Jobbet bjöd på 10km gående. Slutade vid 15-tiden och åkte hem och åt direkt. Handlade innan A skjutsade mig till gymmet. Blev ett cykelpass 45 minuter och 30 minuter styrka fokus på armarna med Becka och Clara. Inatt kommer man sova gott!
Nu sitter jag nyduschad i soffan med en skål satsumas. ÄLSKAR satsumas så var ett måste att köpa när jag såg dem på Ica. Nu ska vi se ex on the beach och troligtvis första avsnittet på Riverdale säsong 2. Mys! 😍

Gillar

Kommentarer