Två motgångar i min vardag

Har aldrig nånsin lagt upp en sån här bild. Varför? Pga kroppskomplex. Så fruktansvärt jobbigt att känna sig ful pågrund av lite fett på magen som är helt normalt. Magen är mitt största komplex, allt sätter sig verkligen där. Mitt psyke är rätt bra på att trycka ned mig. Samtidigt vill jag inte göra något åt det för det finns varken ork eller motivation. Blir en stor dubbelmoral av det hela. En sista sak gällande detta. Har verkligen inget tålamod. Känns som man stampar i ruta ett hela tiden. Därav tappar man större delen av motivationen och ger upp.
Nåväl tränade faktiskt 30 minuter styrka. Körde sedan dansspelet på Playstation där det bland annat finns kategori träning. Detta gjorde jag i en timme. Så kul och så slut efteråt. MEN tack vare min kära järnbrist vill jag sova direkt efter en enda liten ansträngning. Är så sjukt less på denna trötthet. Den förstår verkligen så mycket..
Detta är alltså två saker jag kämpar med varje dag. Träning och trötthet. Ja dem går inte hand i hand direkt. Om någon har tips gällande detta så snälla berätta! 😴

Gillar

Kommentarer

GLAD PÅSK

Som rubriken lyder! 🌷🐥
Godmorgon hörni. Känner att jag bara vaknar tidigare och tidigare på mina lediga dagar. Trodde aldrig detta skulle ske. Jämt sovit till 11 men nu sover jag knappt till 9. Arvid ska iväg på påskcup över dagen så blir inget firande. Firar knappt påsk överlag så mig gör det inget. Blir en hemmadag för mig. Tänkte gå ut på promenad/springtur och köra hemmaträning. Därefter behöver jag städa, planerna lite och bara ta det lugnt. Bra dag om detta går som jag vill! Men nu lite god äggfrukost.
Återigen, Glad Påsk! ❤️

Gillar

Kommentarer

Frustrerande

Helt slut efter denna dag. Kom hem halv sju ish. Hade jättetrevligt men jises vad det tar på ens energi. Har inte ätit något mer förutom lunchen och lite gottis. Inte ett dugg hungrig haha. Blev en promenad för lite mer än en timma sen. Skönt att gå av sig, dock kallt. Har nu redigerat bilder i cirka en timme. Ögonen blir bara mer och mer jobbiga att hålla uppe helt. Supertrött!
Arvid och jag försökte på oss ”fina” bilder på oss. Haha ingen har självförtroende på den fronten så slutar med att båda säger nej nu skiter vi i det här! Så blir man irriterad och frustrerad. Till slut blir de dem oseriösa bilderna, jaja så är det! Kläder påverkar också ens utseende därav bytte jag från grå till vit tröja. I-landsproblem. Varför lyckas alla andra på första bild, ja varje bild. En annan krigar och får sämre självförtroende. Haha.
Nehej borsta tänderna och krypa ned till kojs. Godnatt ❤️

Gillar

Kommentarer