Inte alltid på topp

Mina känslor denna vecka har verkligen gått bananas. Blev ju sjuk och låg utmattad hela tisdagen. Inte nog med det behövde mina känslor sparka lite medan jag redan låg ned. Verkligen haft en tuff vecka känslomässigt och dagen till ära är inte bättre.. så jobbigt att ligga på bristningsgränsen.. Alla krav som finns i dagens samhälle och all prestation man har. Saknar så att vara liten och inte ha en aning om vad livet efter 10 år skulle erbjuda. Alla ni som inte tagit studenten än, NJUT! Hade gjort vad som för att få gå i skolan igen. Få umgås med vänner varje dag, sluta och börja olika tider varje dag, lediga dagar, lov och ja allt de där. Läxor och prov är väl nackdelen men hellre det alltså. Klart vuxenlivet har fördelar men jag personligen hade ett socialare liv i skolan och var glad och lycklig betydligt oftare då. Ta vara på tiden kids! ❤️

Behövde verkligen få skriva av lite även om jag tror att gå ut och skrika eller bryta ihop skulle kännas bättre, haha. MEN det är okej att inte må bra ibland. När denna depperiod är över är jag starkare än innan. Nu ska jag försöka se fram emot denna kommande helg. Ska på bio imorgon och se Solsidan med han som får mig att må bra. Ska på lördag ha adventsmys med mina fina kollegor och söndag blir ta hand om mig själv dag.

Henne saknar jag lite extra idag! Vad vore än värld utan Amandax2❣️

Ha en fortsatt fin torsdag 🌸

Gillar

Kommentarer

Resa 2 - Mallorca

Min andra resa var till Mallorca 2006. Åkte med hela familjen samt flera släktingar en vecka. Minns lite mer från denna resa och småsaker. Småsaker som att vi gick längs vägen mot vattnet. Vi stötte på flera som cyklade familjecykel. Två fram och två bak sen fanns det tak över. Ville så gärna åka sån men man fick ju tyvärr ett nej haha. Minns småsaker som att det fanns en scen på hotellet där folk uppträde. Ibland fick barn uppträda. En annan sak jag kommer ihåg är att jag badade trots att det var molnigt och nästan kallt. Har för mig att farfar gick med mig ned. Kan såklart vara ute och cykla men får fram dem bilderna och minnena när jag tänker tillbaka.

Hotellet var som en stor lägenhet och när man gick in fanns flera rum längs både höger och vänster sida. Alla i sällskapet hade ju givetvis egna rum så man sprang ju kors och tvärs. Finns flera videos från Mallis. Så kul att se dem efter x antal år och nu när man blivit äldre. Har för mig att på en video bråkar min bror och jag så han stänger ut mig på balkongen eller om de var tvärtom, haha. Blev väl iallafall en del sol och bad. Tydligen badade jag trots brist på sol och värme. Idag badar jag knappt alls oavsett väder. På hotellet fanns även ja vad ska man kalla dem, pengbilar (?). Man la i en peng sen kunde man åka runt. Se bild nedan. Hur kul var inte det? Gjorde såklart också flätor. Hur cool var jag inte? Dock gula snoddar. Kan inte varit mitt färgval, haha.. När man efter den veckan kom tillbaka till skolan med sina flätor kände man sig så populär och cool. Tillslut fick man ju ta ut dem menmen var ju kul så länge det varade. Mysig och rolig vecka!

(Inte bästa kvaliteten men what to do)

Gillar

Kommentarer

Sjukling

Har blivit sjuk.. hängig förkyld och skulle kunna sova mig igenom hela dagen. Ett under att jag klarat mig så länge med tanke på att kollegorna runt om har varit både de ena och de andra. Blir en säng och serie dag så jag kan bli av med detta snabbt. Så jobbigt att känna sig orkeslös när jag blir sjukt rastlös haha.. Nu ska jag försöka göra mig en frukost då min frukostmänniska inom mig aldrig försvinner oavsett. 🍳🍞

Gillar

Kommentarer