10 saker om mig

1. Jag har aldrig nånsin ägt ett par klackskor, eller för den delen gått i ett par. Fotbollstjej som sagt.

2. Jag sover oftast med smink, ändå har jag alltid fått komplimanger för min bebishud i ansiktet. Måste skärpa mig men aldrig haft en hud eller hårvårdsrutin om jag ska vara ärlig.

3. Jag har komplex över mitt leende. Hatar nästintill alla spontana bilder där jag skrattar.

4. Om någon säger eller gör något mot dem som står mig närmast går jag från 0-100. Då är jag inte den där blyga/tysta utan helt tvärtom. Finns inget som triggar mig mer.

5. Mitt absoluta favorit band är Imagine Dragons. Ledsnar verkligen aldrig som gör med ALLA andra artister/band och låtar. Hoppas innerligt att dem ska till Sverige kommande år så jag kan gå på deras konsert. Missade förra här i Sverige..

6. Mina färger jag äger på kläder är svart, grått, rosa, vitt, beiget och två plagg i grönt. Så färgglad. Alla tröjor ligger i färgordning.

7. Jag lyssnar inte på poddar. Får panik av att höra någon prata som inte är i telefonsamtal eller på plats. Arvid ÄLSKAR att lyssna på poddar, fotbollsklipp och gud vet vad. FÅR PANIK! Vet inte varför men klarar inte av det.

8. Jag är så inåt höjdrädd. Ni är psykopater som åker frittfall. Nej men alltså panik. Får på de tankar att något ska gå fel och att man ska störta mot sin död. Vad bra, vad trevligt tänkande. Har varit i mitten i Eiffeltornet men idag tror jag inte jag nånsin skulle vara de igen för jag tror något ska hända.

9. Är fruktansvärt lättskrämd. Ballonger är de värsta jag vet och även hundar som skäller från ingenstans. Inte för jag är rädd i sig utan bara för att bli skrämd. Kan man söka hjälp för det? Haha nej men alltså de påverkar mig nått enormt i vardagen. Alla vänner har hundar och de känns som de är kalas med ballonger vääääldigt ofta. Normalt.

10. För att jag ska må bra behöver jag ordning och reda runt om mig. Att ha de fint hemma så gott de går gör att jag känner mig lugn. Annars finns känslan och stressen att de hela tiden finns något att göra. Kan liksom inte koppla av då.

Gillar

Kommentarer