10 december - Är jag gravid?

Wow, vad betyder detta? Kan det man alltid drömt om vara på riktigt nu? Eller leker min kropp med mig? Blir galen, vill veta säkert nu.

Har legat sjuk sen i onsdags med halsont, snuva och hosta. Inatt kunde jag inte sova alls, låg och vred och vände på mig samtidigt som jag hostade ihjäl mig. Till slut gick jag upp strax efter 05, fick sjukanmäla mig fastän jag i söndags anmälde mig frisk. Hade 38 graders feber imorse. Har hostat hela dagen och legat i soffan från 05-16, lyckades få två timmar sömn där på fm. Klockan 16:30 hämtade A mig och vi åkte för att handla. Från egentligen ingenstans kände jag att nej jag vill köpa ett graviditetstest bara för att vara beredd på att mensen kommer nu när som. Har haft konstigt ont i mina äggstockar och brösten senaste veckan och imorse högg det till när jag hosta. ”Jag är inte gravid, har inte sån tur men jag köper ändå kommer ju bli besviken iallafall då mensen kommer.” Efter 19-tiden tar jag testet (ja man bör ju ta det på morgonen men äsch är ju ändå inte tänkte jag). Från ingenstans kommer ett svagt sträck och jag hann börja tänka allt möjligt och bara nej det är ingenting. Ringde mamma i chock och stress haha. Fan jag KAN vara gravid, som Ilze och Becka sa: två sträck är två sträck. Fasiken ha rätt. Alltså känslan och hoppet som for igenom min kropp går knappt att beskriva. Har velat bli gravid på riktigt i över ett år. Vi har försökt sen i Maj 2018. Samtidigt sätts andra tankar igång som nej detta stämmer inte jag kommer ta nytt imorgon och då kommer det vara ett sträck. Jag är så rädd, rädd att återigen behöva bli besviken. Kommer säkert bli ännu en natt utan sömn.. Känns som jag får domen imorgon. Är rädd. Skräckslagen rent ut sagt. Snälla låt det gå min väg nu för en gångs skull.

I skrivande stund har jag ont i magen och gör ont till och från nere vid äggstockarna. Krupit ner i sängen med svidande ögon och en sovande sambo bredvid. Han vågar heller inte tro att det är på riktigt. Om jag faktiskt är gravid går jag tydligen in i vecka fem imorgon. Sjukt. Vill bara sväva iväg och drömma mig bort men vågar inte riktigt.

(Nästa torsdag: 20 december - Det är sant.)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229