6 månader

Fredag 3/9: Milton blev 6 månader. Förstår inte vart tiden tagit vägen? Ser fram emot att få ha mer egentid med honom nu när Ines börjar förskolan. Kunna ge all min tid och uppmärksamhet till bara honom. Ska tilläggas att han på månadsbilderna var sjuk men han blev så glad när jag la ner han och började ta bilder. Älskling.

Söndag 5/9: När vi alla hade vaknat och ätit frukost så åkte vi ut till Ines förskola. Är även den förskolan jag gick på när jag var liten. Hon åkte verkligen alla rutschkanor som fanns vilket var 4st samt en inne på stora skolan. Hon kommer nog ha väldigt kul på den förskolan. Lite annat än den i Nyköping. Mycket mer större ytor och rutschkanor/gungor på nya. Så kul för henne!

Vi är fortfarande förkylda alla utom A. Varit de en vecka nu och börjar bli less nu. Milton har de värst, massa snor och hosta. Ines och jag börjar bli bättre iallafall.

Dagen idag består av städ och försöka göra lite ordning lite här och var om mina barn vill samarbeta.

Gillar

Kommentarer

Sjukstuga

Här om dagen började Ines snora, idag började även Milton. Jag har också blivit allt mer snorig senaste timmarna. Är helt slut. Imorgon skulle jag tagit dos 2 av vaccin men bokade om till nästa fredag istället.

Idag har jag storstädat nästan hela köket, möblera om Ines rum och allmänt donat. Pappa kom hit på eftermiddagen och hjälpte med att sätta upp saker på väggarna. Har betong exakt hela lägenheten. Tänker jag ska visa till för och efterbilder framöver. Vill ju verkligen ändra SÅ mycket. Har massa idéer men de får vänta tills även jag börjar jobba. Man är absolut inte rik på föräldrapenning iallafall.

Milton som alltid är så glad har haft flera sämre dagar nu. Inatt vakna han massa gånger och skrek. Även mer missnöjd under dagen. Vill tro att någon tand är påväg snart men återstår att se. Resten av denna kväll ska jag bara göra ingenting om Milton tillåter. Kolla serie och äta gott. Blev helt dränerad på energi nu.

Gillar

Kommentarer

1 september

Godmorgon och hej September? Vart tog alla sommarmånader vägen? Nu är hösten påväg men de gör mig inget. Är så himla mysigt när de börjar bli lite svalare, kunna gå i tröjor och långbyxor. Att få mysa till med en filt inomhus och snart tända ljus. Jag är en som all dagar i veckan föredrar kallt än varmt hemma. Så inga element lär vara på i vintern här inte haha.

Idag står träning, städ och tvätt på schemat. Har både gjort städ och träningsschema. Städschema för att kunna hålla efter här hemma. Blir lite rutin trots att man går hemma vilket är bra för mig. Har jag ingenting planerat är jag så trött och seg hela dagen. Ines kom in halv sju i vårt sovrum. Vakna av att hon börja pilla på min arm och mitt ansikte haha. Låg och myste i sängen en timma och nu har vi ätit frukost. Nej dags och ta tag i dagen!

Gillar

Kommentarer