10 saker om mig

1. Jag har aldrig nånsin ägt ett par klackskor, eller för den delen gått i ett par. Fotbollstjej som sagt.

2. Jag sover oftast med smink, ändå har jag alltid fått komplimanger för min bebishud i ansiktet. Måste skärpa mig men aldrig haft en hud eller hårvårdsrutin om jag ska vara ärlig.

3. Jag har komplex över mitt leende. Hatar nästintill alla spontana bilder där jag skrattar.

4. Om någon säger eller gör något mot dem som står mig närmast går jag från 0-100. Då är jag inte den där blyga/tysta utan helt tvärtom. Finns inget som triggar mig mer.

5. Mitt absoluta favorit band är Imagine Dragons. Ledsnar verkligen aldrig som gör med ALLA andra artister/band och låtar. Hoppas innerligt att dem ska till Sverige kommande år så jag kan gå på deras konsert. Missade förra här i Sverige..

6. Mina färger jag äger på kläder är svart, grått, rosa, vitt, beiget och två plagg i grönt. Så färgglad. Alla tröjor ligger i färgordning.

7. Jag lyssnar inte på poddar. Får panik av att höra någon prata som inte är i telefonsamtal eller på plats. Arvid ÄLSKAR att lyssna på poddar, fotbollsklipp och gud vet vad. FÅR PANIK! Vet inte varför men klarar inte av det.

8. Jag är så inåt höjdrädd. Ni är psykopater som åker frittfall. Nej men alltså panik. Får på de tankar att något ska gå fel och att man ska störta mot sin död. Vad bra, vad trevligt tänkande. Har varit i mitten i Eiffeltornet men idag tror jag inte jag nånsin skulle vara de igen för jag tror något ska hända.

9. Är fruktansvärt lättskrämd. Ballonger är de värsta jag vet och även hundar som skäller från ingenstans. Inte för jag är rädd i sig utan bara för att bli skrämd. Kan man söka hjälp för det? Haha nej men alltså de påverkar mig nått enormt i vardagen. Alla vänner har hundar och de känns som de är kalas med ballonger vääääldigt ofta. Normalt.

10. För att jag ska må bra behöver jag ordning och reda runt om mig. Att ha de fint hemma så gott de går gör att jag känner mig lugn. Annars finns känslan och stressen att de hela tiden finns något att göra. Kan liksom inte koppla av då.

Gillar

Kommentarer

Magsjuka

Tisdagskväll fick jag Ines sent i säng hon ville absolut inte sova fast hon var trött. Blev inte mycket egentid för mig inte. Vid 23-tiden la jag mig i samband att Milton skulle äta. 01-tiden vaknar jag av att Ines skriker och är ledsen. Hon brukar alltid komma in till oss men inte då. Går in i hennes rum och möts av spya. Överallt. Hela henne och hela kudden. Bara dra in henne i duschen. Hon HATAR att bada och duscha. Hon bara skrek. Skrek pågrund av hatet till badet/duschen men också för hon var rädd såklart. Första magsjukan i sitt liv. Vi satt vakna i soffan hela natten i följd av spyor. Inte förrän halv sex somnade hon. Tack och lov var A ledig så han fick åka hem (han skulle sovit i Nyköping ändå). Så jag fick lite avlastning då jag endast fick 1-2h sömn.

Igår åkte han och jobba efter att Ines och jag SOV hela natten på soffan. Han fick ta Milton. Blir Milton magsjuk hamnar vi liksom på sjukhus pågrund av hans vätskesjukdom. Ines har inte spytt sen tidigt på onsdagskvällen så ikväll har det gått 48h. Hoppas innerligt att hon är frisk nu och att vi klarar oss, framför allt Milton.

Idag har vi såklart inga planer mer än att vara hemma och mysa. Hoppas på att denna dag ska gå fort. Milton har precis somnat bredvid så tänkte också slumra lite medan Ines roar sig och tittar på tv. Är så himla trött, men inte konstigt heller när jag tappa en natts sömn. Hoppas ni får en bra fredag och helg 🌸

Gillar

Kommentarer

Själv på förskolan

Igår tog vi en mysig morgonpromenad hela familjen. Har ju en skog precis här som man kan gå längs iallafall 1-1.5km. Så himla mysigt och skönt att slippa trafiken. Resten av dagen var lugn. Jag somnade i sängen sent på eftermiddagen. Vaknar upp och ser att även Ines hade kommit och somnat bredvid. Mysigt!! Milton satt och spela piano eller ja han ville ta ett smakprov emellanåt.

A åkte igår och kommer inte hem förrän fredag. Hoppas såklart att veckan går fort! Ines ville inte somna förrän halv tio så någon egentid blev de inte. Utan la mig också vid den tiden.

Idag lämnade jag henne på förskolan själv för första gången och ja de var gråtkalas. Men allt hade gått bra. Sen jag hämtat henne har vi ätit mellis och bara varit. Mamma kommer hit senare och tänkte göra lite mat till oss snart. 🤎

Gillar

Kommentarer