En vecka i Vemdalen över julen gick alldeles för fort. Det är något speciellt med fjällen och det var så mysigt med all snö. Nu när Nellie är hos oss vill jag komma upp till sälen/fjällen varje år, det vill jag ska ingå i hennes uppväxt. Så kul när en stor del av släkten är på samma ställe också. En olycka på julafton fick en dock att skakas om och känna tacksamhet för vad man har och hur fort nånting kan gå.

Och Nellie vår Nellie. Vad har vi gjort för att förtjäna dig? Tack för att du har kommit till oss och verkligen förgyllt våra liv. Så nöjd och glad jämt. Jag kan inte vara mer stolt. Du är bäst och tänk att det just är JAG som får äran att vara din mamma!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sååå mysigt ställe i Hallstahammar. Inredningsbutik, blomsterhandel och fik i ett. Jag planerar redan att åka tillbaka nästa år :)

Likes

Comments

Förra veckan hade vi min kusin och Nellies syssling här. Lilla Wille som nyss låg i magen hade precis lärt sig gå. Hur sjukt är inte det? Och tänk hur ni har kommit och förgyllt våra liv, älskade små barn <3

Vår lilla älskling som fick vaccin idag och som nu väger 7160g och är 66cm lång. Mammas och pappas allt!

Likes

Comments

Bild från i tisdags när det var så mysigt ute. Jag är ingen vintermänniska men hellre minusgrader och snö än bara mörker och slask. Nu är tyvärr snön redan borta men jag hoppas den kommer tillbaka snarast. Sen jag blev gravid och även sen Nellie kom ut fryser jag inte på samma sätt som förut, skit skönt nu när det blivit kallare.

Veckorna springer iväg. I tisdags var vi på babymassage, så mysigt! Nellie har lärt sig rulla från rygg till mage. Igår spenderade vi halva dagen med min jobbarkompis som fick sin dotter i slutet på september. Efter det åkte jag och Nellie vidare till öppna förskolan för hlr kurs. När jag skulle anmäla mig till den va det fullbokat men dom fick en avbokning igår och det är jag så tacksam för. Gick igenom hlr och hur man ska agera när spädbarn/barn sätter i halsen. Som sagt är så tacksam för att jag fick en plats i sista sekund.

Alice och Nellie <3 och lilla Nellsan när hon sov i nästan hela två timmar runt lunch idag <3

Likes

Comments

Om två veckor blir Nellie fem månader, alltså say whaaaat?! Tänker så ofta att jag måste hinna skriva men när hon väl sover på dagarna så är jag antingen ute och går, åker bil eller röjer här hemma. Just nu sover hon några korta stunder om dagen och sover väldigt bra på nätterna sen två veckor tillbaka i sin egen säng och det har gått superbra. Man ska väll aldrig ropa hej då det kommer komma olika tider och faser då det kommer bli lite tuffare men just nu njuter vi verkligen av hur nöjd och glad hon är. Lilla hjärtat, du skänker så mycket glädje och kärlek och vad vore vi utan dig? Jag tittar på dig varje dag och försöker sätta ord på vad du betyder för oss men inga ord är tillräckliga för att beskriva det.

Imorgon är Anton ledig och det bästa är verkligen att få vara hemma tillsammans. Vi tänkte lyxa till det och gå och äta lunch på stan imorgon, så mysigt <3

Likes

Comments

Min lilla älskling som nu ligger och sover här bredvid mig. Hon sover numera bara några korta stunder på dagarna(nu börjar hon vakna). Hon sover väldigt bra på nätterna, somnar när vi går och lägger oss och vaknar en gång och det kan vara när som mellan kl 01-06 sen vaknar hon nästan alltid vid 08 på morgonen.
Tänk att hon är fyra månade om två veckor. Hon skrattar högt numera, började vända sig i helgen och hon älskar att stå upp. Hon har verkligen lagt på sig och jag är smalare än aldrig förr. Blir nog lättare att börja gå upp i vikt när vi börjar trappa ner med amningen. Om två veckor får vi ju börja introducera gröt och lite annat och det ska bli så himla roligt. Våran älskade tjej, vi älskar dig mer och mer för varje dag, det är en kärlek på en helt ny nivå. Samtidigt som den växer så växer oron. För så mycket som jag älskar henne, hur ska jag överleva om något händer henne? Jag vet att man inte ska tänka så men ibland kommer tankarna med allt man ser på sociala medier, med galorna man ser på tv och så vet man ju också hur världen ser ut idag. Men för dig kommer vi göra allt och du är utan tvekan det bästa som hänt oss. Det kanske låter lite klyschigt när man säger att "tänk att det just var du som kom till oss" men det är verkligen så. Tänk att det just var du som blev till, som låg i min mage i nio månader och som nu är här hos oss <3

Och här är jag som för en gång skull orkat sminka mig och fixa håret

Likes

Comments

Nu är våran älskade lilla tjej döpt och det gick superbra i kyrkan. Vill tacka alla som var med och för alla fina presenter.

Likes

Comments

Det är så kul att se hur hon utvecklas hela tiden och det känns som att det händer något nytt varje dag. I fredags skrattade hon för första gången och det brände verkligen bakom ögonen för att jag blev så rörd. Hon har blivit jätteduktig på att greppa saker och tycker numera om att stå upp. Om några dagar blir hon hela tre månader, herregud <3

Strax ska vi bege oss till föräldrargruppen. Första mötet var egentligen förra tisdagen, jag var skit taggad på att äntligen få träffa andra mammor och deras barn. När jag kommer dit var det jag, Nellie och gruppledaren då ingen annan dök upp, hon sa att flera anmält sig och att det är första gången som det bara kommer en person. Haha det där händer nog bara mig. Men idag gör vi ett nytt försök.

Ja såhär ser det ut just nu och det finns inget som är mysigare. Lilla älskling.

Likes

Comments

Hur fina blev inte mina och syrrans Cake Pops som vi gjorde i veckan? Vi har börjat preppa inför Nellies dop. Endast två veckor kvar <3

Likes

Comments