Min midsommarhelg och födelsedag

I torsdags direkt efter jobbet åkte jag, Gustaf och Gustafs kompisar ner mot Loftahammar där vi skulle spendera midsommarhelgen. Gustafs familj har landställe där och jag hängde på firandet. Vi kom fram sent på torsdagskvällen efter mycket köer och jag tog inte en enda bild, så vi hoppar direkt till fredagen istället..

Till vänster ser ni stugan och till höger huset som jag och Gustaf sov i. Midsommarafton började med en sovmorgon följt av en god frukost innan vi åkte runt och gjorde lite ärenden inför lunchen plus visade runt i staden. Sedan fixade jag mig i ordning och hjälpte därefter till att förbereda inför sill-lunchen.

Till lunchen var vi ca 25 personer, både släkt och vänner. Efteråt blev det femkamp som tyvärr slutade i en andra plats för min del.. Sedan blev det fotbolls VM och en kort nap innan det var dags att fixa sig inför middagen.

Middagen hölls hos Gustafs kusiner där vi var cirka 13 pers. När maten var uppäten gick middagen över till fest och allt blev superlyckat, jag hade en så rolig kväll. På bilden uppe till vänster är Gustafs bror Erik och Gustaf, nedanför är Gustafs yngsta bror Oskar och till höger om mig är Philip.

Så här såg vi ut morgonen efter när vi skulle på brunch hemma hos kusinerna.

Massa god mat fick vi och solen sken och värmde lite till slut!

Sedan var det dags för en runda golf. Jag har tyvärr inte grönt kort så jag gick bara med runt. Hade som tur var sällskap av både Carro som inte heller spelade, plus Hannas lilla söta hund Charlie.

Därefter åkte vi hela gänget och åt pizza innan vi gick ner till ett stort tält vid hamnen och kollade på Sverige-matchen tillsammans med alla andra i byn. Så härlig stämning när Sverige gjorde mål, men sååå segt att vi förlorade i sista sekunden...

På söndagen var det min 21års-dag! Jag blev väckt med frukost på sängen och fick ett jättegulligt kort där det stod vad min födelsedagspresent är. Vi ska bo på Grand Hotell Saltsjöbaden, gå på spa, äta tre rätters middag och sen hotell frukost på morgonen. Hur snällt?

Men jag var inte den enda som fyllde år denna dag, även Erik fyllde år, 18 till och med! Efter att jag och Gustaf tränat och spelat lite tennis och fotboll gjorde vi oss i ordning för lunch hemma hos deras farmor och farfar. Även jag fick bli lite firad där med. Dock behövde vi åka därifrån rätt snabbt då jag och Gustaf skulle hem till Stockholm och gå ut och äta med min familj.

Efter 4 timmars körande kom vi till slut fram till Lidingö igen. Vi bytte om lite snabbt och åkte sedan in till stan för att möta upp min familj på Pane Vino för middag. Jag tog samma pasta som alltid, kalvgödfilé med tryffelcreme, så så god!

En stund efter att vi kommit hem knackade det på dörren till mitt rum och där stod mina två bästa kompisar för att överraska mig. Världens finaste vänner. Dom hade mig sig lite snacks, present och så satt vi bara och pratade en stund.

Har verkligen haft en superbra helg med min pojkvän, hans familj och vänner och min familj och mina vänner. En rolig men väldigt hektisk helg, det märktes idag på jobbet, jag var helt slut. Har varit iväg och träffat Julia en sväng nu igen under kvällen, men det blev en tidigt kväll. Jag ska faktiskt gå och lägga mig så fort jag skrivit klart detta inlägg.

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Så kul att du börjat blogga igen! Kan inte du berätta lite om din utbildning, hur du trivts i uppsala och med det du studerar, hur studiegången är (alltså exempelvis om livet spm student var som du tänkt dig) och hur du tänker kring framtiden? Saamt vad det är för jobb du har just nu som du nämnde.
Lina
Lina,
Så kul att du börjat blogga igen! Kan inte du berätta lite om din utbildning, hur du trivts i uppsala och med det du studerar, hur studiegången är (alltså exempelvis om livet spm student var som du tänkt dig) och hur du tänker kring framtiden? Saamt vad det är för jobb du har just nu som du nämnde.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229