Milano HT19 PART 1: SEPTEMBER

Har så många bilder från vår höst i Milano och jag tror det bästa blir att dela upp dem lite efter måndag och platser. De platserna vi reste till får nog egna inlägg dedikerade till dem. Men här kommer lite bilder på våran vardag i Milano, del 1: September.

Så här såg det ut dagen då vi landat i Milano, 2:a september. Vi tog direkt en promenad i våra områden och letade rätt på ett lunchställe. Här var man allt lite nervös och pirrig! Nu skulle det här vara vårat hem kommande fyra månader.

Dagen efter åkte jag till Bocconi, mitt universitet, på en välkomstdag som för att göra mig bekant med resvägen dit. Vi bodde lite tokigt, på andra sidan stan från skolan, så det tog cirka en timme för mig att ta mig till skolan varje dag. Lite bökigt, men å andra sidan hade jag lyxen att promenera förbi duomo varje dag. Blev ständigt påmind att jag faktiskt bodde i Milano.

Här har ni den! Sjukt mäktig byggnad. Vi var faktiskt uppe i den när mamma kom och hälsade på. Men det var inte förrän i Oktober, så det får ni se i nästa inlägg :)

Vi hade en ganska lyxig och glassig vardag må jag säga. Mycket aperitivo, god mat, bra väder, shopping, träning, resor och så vidare...

Älskade min stil jag hade i Milano. Det är ju dels så mycket enklare att klä sig när man kan gå barbent enda in i oktober och inte frysa, men framförallt fick jag inspo från alla italienska tjejer som klädde sig väldigt snyggt och piffigt.

Gustaf fick ju agera fotograf åt mig en hel del så han visade även mig hur jag kunde posera :)

En helg i september kom Ceffo på besök. Vi hade nämligen köp biljetter till Formel1 i Monza. Jag har sett drive to survive och har ändå lite koll på sporten så det var faktiskt sjukt mäktigt att vara på plats och se ett lopp live!


Det var allt för denna gång! Nästa gång får ni lite bilder på en utav många helgutflykter runt om i norra Italien.

Gillar

Kommentarer