En liten uppdatering om första dagarna

Hej på er!! Senaste dagarna har varit så sjukt hektiska men så roliga. Jag har kommit hem vid 00-01 varje kväll (fördelen med Uppsala är att man går ut så tidigt, vid typ 19 = hemgång tidigt) och sen har jag gått upp vid 05-06 varje morgon för att åka tillbaka. Dagarna har fyllts med pizzahäng i parken, föreläsningar, nya bekantskaper, utgång på snärkes, roliga förfester, stress, övning inför spex, självaste spexafton och en massa massa skratt. Bilderna ovan är från i onsdags då alla reccar som läser ekonomi hade spexafton. Under de 7 nollningsveckorna är vi uppdelade i 5 lag och jag är med i Team Festivals. Tillsammans har vi hittat på en massa hejarramsor och satt ihop ett spex som vi uppträdde med i onsdag. Det var så himla kul och alla var så taggade.

Idag flyttar jag äntligen upp till Uppsala också! Det har varit så segt mellan skolan och nollningen när alla har kunnat gå hem och duschat och fräschat till sig medans jag behövt släpa runt på mina skolgrejer till alla utgångar, haha.. Men nu så. Jag tar pendeln med min cykel upp vid 14 och sedan kommer mamma och pappa ikväll med varsin bild fullproppad med massa grejer. Ikväll ska jag ägna mig åt att packa upp och komma iordning, för jag tror inte vi har någon aktivitet planerad. Imorgon är det femkamp och tävlingar hela dagen och utgång på kvällen.

Jag var så nervös första dagen och allt kändes lite jobbigt, men nu börjar det verkligen släppa. Har lärt känna jättemånga nya, härliga personer och trivs verkligen bättre och bättre. Hoppas allt är superbra med er så hörs vi snart igen. Massa kramar!

Gillar

Kommentarer