Dagsutflykt till Green Bowl Beach, Balangan och Single Fin

I lördags bestämde vi oss för en heldags utflykt till Uluwatu. Vi steg upp som vanligt vid 6 för att köra ett träningspass hemma innan vi tog taxin klockan 7.

Efter lite om och men med moppeuthyrning och taxifärd (och en väldigt brant trappa ner) var äntligen framme vid denna paradisstrand.

Detta var så härligt! I veckan har vi alla fått en släng av magsjuka så vi har bara degat hemma större delen av dagarna, plus en hel del plugg så att få komma iväg var väldigt efterlängtat. Stränderna i Canggu där vi bor är ju inga paradisstränder direkt så vi alla blir riktig nöjda över denna strand. Så fint verkligen!

Vid lunch åkte vi till Bukit cafe. Jag och Sandra tog en tonfisksallad som var god och resten av gänget (fyra veganer och en köttis) tog varsin burgare. Gissa vilken som är vilken :) Jag har ätit väldigt mycket veganskt och vegetariskt här då det är så enkelt och gott här, har bara ätit kött eller fisk tre måltider faktiskt.

Efter lunch tog vi oss till Balangan Beach. Tyvärr var det väldigt lågt tidvatten så det var inte så fint som det nog hade kunnat vara, men vi hade det skönt ändå. Det vill säga dog av värmen.

På väg upp gick vi till en utsiktsplats över själva stranden.

Sista stoppet för dagen var Single Fin för att kolla utsikten. Tyvärr var vi inte dem enda som tänkte den tanken så vi fick inget ledigt bord. Men vi satte oss i närheten och fick ändå en fantastisk utsikt över solnedgången.

Jesper och Emil samt Sandra.

Vi prickade verkligen in en fin solnedgång.

Sedan tog vi taxi hemåt igen. En bilfärd som tog två timmar på grund av all galen trafik här. Väl hemma var vi lagom trötta och jag somnade direkt. Det var den lördagen det, en mycket bra sådan.

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Vilken strand 😍😍
nouw.com/jenniesh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229