Summertime

Finns det någon bättre årstid än sommaren? Och något bättre tillstånd än ledighet? Trodde inte det... Här kommer lite fler bilder från helgen när jag och Gustaf var i Loftahammar. Imorgon efter jobbet åker vi ner dit igen för att fira midsommar.

Tennis är ju min nya favoritsysselsättning, så självklart blev det en massa av av detta. Ibland gick det bra, ibland sämre, men man är ju sin egna största kritiker, tar inte riktigt åt mig av när Gustaf säger att jag är duktig, haha..

Fråga mig ej vad som händer på sista bilden, det ni ser är helt enkelt bara en Amanda på riktigt toppenhumör.

Min älskling <3 // Corona och lite kortspel efter en mysig dag i solen

Klart man tagit årets första dopp också! Men oro er inte, bilden visar bara när jag känner av temperaturen, jag är ingen som kör kärringdopp inte...

Så här såg det ju faktiskt ut när jag hoppade i. Herregud vad kallt det var i vattnet, havet hade inte hunnit värmas upp ännu haha..

Kan meddela att Gustaf körde på fegvarianten om någon undrar.

Sommar <3<3

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Ett måste i min vardag: Rent och fint

I samarbete med Freska

Så här fint var det i lägenheten i Uppsala efter att jag och Gustaf flyttstädat i flera timmar. Det blev ju fint tillslut, men puuuh ... att flyttstäda själv är inte det roligaste man kan göra en solig sommardag... Bilden är till och med så färsk att ni ser det moppade golvet, haha.


Det finns många småsaker i livet som jag älskar, men något jag uppskattar otroligt mycket och aldrig skulle klara mig utan är ett städat hem. Jag kan faktiskt inte göra någonting hemma innan jag har städat och rent omkring mig. Ska jag plugga, titta på film, äta middag eller vad som helst egentligen så måste jag ha rent och fräscht i hemmet. Kaos och saker överallt gör mig sååå stressad. Gustaf skulle nog säga att jag är lite manisk och påstår ofta att jag aldrig tar det lugnt. Det finns alltid något att fixa enligt mig. Medan han kan äta middagen med disk i vasken och en smutsig köksbänk i bakgrunden vill jag alltid göra rent och diska klart för att finna middags ro. Så ibland ja, ibland är jag nog lite väl petig och det kanske bidrar till lite diskussioner då och då ;) Men å andra sidan är det också väldigt lätt att överraska mig och göra mig glad, då jag uppskattar det minsta lilla. Att komma hem och någon har dammsugit hela lägenheten gör min dag. Likaså en nybäddad säng eller ett rent och fint kök. Ordning och reda, det är min grej helt enkelt J

För att undvika att lägga ner min tid på städning och för att få mer tid till att umgås tillsammans på vardagarna kommer jag garanterat att köpa städhjälp i framtiden. Nu är ju det lång över min budget i nuläget, men den dagen… Åh vilken lyx!

Därför blev jag så glad när jag blev förfrågad om att göra ett samarbete med Freska, ett städföretag med fokus på hög kvalitet och säker städning Hemmastädning? JA tack! Nu har ju jag flyttat hem till Stockholm igen så då fick jag helt enkelt testa tjänsten här. Det är ju främst mamma och pappa som städar hemma om jag ska vara ärlig, hehe. Så det var ju inte mer än rätt att jag kunde bidrag med en städning åt dem. I fredags kom alltså Freska hem till oss och städade igenom huset på 5 timmar och när familjen sen kom hem var det till ett rent och fräscht hus att spendera helgen i, utan att själva behöva städa hemma. Så skönt!

Jag rekommenderar er alla att unna er en storstädning hemma innan semestern. Inget är viktigare än ett rent hem för att kunna njuta av andra roligare saker, enligt mig. Här kan ni läsa på om de tjänster Freska erbjuder.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Red flower dress

Jag har äntligen hittat tillbaka till fotointresset igen. Så himla kul verkligen! Det är ju så värdefullt att ha fina bilder från alla sommarminnen, hoppas jag gör något med dem denna gång hehe. Med mitt fotointresse tillbaka tvingade jag därmed Gustaf att hjälpa till att fota mig lite på landet i helgen. Så här blev resultatet! Fina va?

Idag jobbar jag min första jobbdag för sommaren. Nu väntar 8 veckors heltidsjobb innan jag får några veckors ledighet innan skolan börjar igen. Tur att det är en kort vecka och att vi åker tillbaka till landet på torsdag. 4 dagar ska man nog klara av :) Vad har ni för er? har ni sommarledigt eller jobbar ni också?

Gillar

Kommentarer