THREE

3 bilder från förra helgen. Vi satt och väntade vid bryggan medans pappa fixade med nya motorn. Till slut kunde vi äntligen ta oss över sjön till vår ö.

Gillar

Kommentarer

Green & patterned

Hej hej! Sorry för utebliven bloggning idag, Jag skulle egentligen haft en match nu på eftermiddagen men när vi sitter i omklädningsrummet och ska gå ut på planen för att värma upp så får vi reda på att våra motståndare har lämnat WO. Så himla segt. Jag hade ju liksom gått och väntat på denna match hela dagen och inte kunnat göra något innan dess, om jag hade vetat lite tidigare hade jag ju kunnat göra det jag ville göra. Jag och Alva bestämde oss dock för att springa hem från planen. När man väl var ombytt och inställd på att träna så vill man ju faktiskt gärna träna också, så kände i alla fall vi. Dagen träning blev alltså lite spontanare än väntat!

Nu ska jag börja fixa mig inför kvällens middag hos Natalie. Har inte varit med tjejerna i klassen på ett tag nu, så det ska bli väldigt roligt!

Gillar

Kommentarer

Questions and answers

Jag måste bara få fråga, vilken app använder du för att få dina countdown så fina och med kursiv stil? Jag har inte använt mig utav någon app, utan har istället lagt in en text och siffra på mina egna bilder i photoshop. 

Var kollar du på How I Met your mother? Har hittills inte hittat 9:onde säsongen någonstans, såg klart 8:onde för en tid sen och är så nyyfiken på att få veta hur det slutar, haha! Haha, jag jag förstår att du är nyfiken! Även fast jag tyckte allt slutade väldigt oväntat... Men mer ska jag inte säga! Hur som helst så kollar jag på tv3play eller watchseries.lt

Super fin blogg! Älskar din header! I vilken app har du gjort den? Min header har jag inte heller gjort i någon app, utan den är gjord i photoshop cs 5 där jag har satt ihop två olika bilder och lagt på en text osv. 

Bor du i Nacka? Hur lång tid tar det för dig att åka till skolan i sådana fall? Bor nämligen i nacka och funderar på bleckeberg till hösten, så vore tacksam för svar! Nej, jag bor inte i Nacka! Var som sagt bara där för att vi åkte förbi på vägen hem. Jag bor på andra sidan stan så alltså ganska långt ifrån Nacka och har väldigt mycket närmre till skolan. Kan alltså inte svara på hur lång tid det tar från Nacka till Blackeberg! :)

Gillar

Kommentarer