Ledig dag med min finska pärla!

Hej hörni!

Idag har varit min lediga dag och wow vilken dag det varit hittills!
Jag började med en tur till gymmet på morgonen där jag kunde höja alla mina vikter vilket jag firade med en stooooor hotell frukost!
Efter det så höll jag i hotellets vattengympa. Jag vet att jag sa att det va med lediga dag men det finns inget som går upp emot att starta dagen med träning, mat och vattengympa!

Sen ska ni få höra, jag tog två välförtjänta timmar i solen där jag hängde med våra lägenheters maskot "Skalman" och sen åkte jag och vår fantastiska entertainer Sanni iväg till ett lyxhotell på turkisk Hamam.
Om ni aldrig varit på hamam förut så vill jag bara säga GÖR DET!!! Inte nog med att man får skrubbbehandling, skum-massage och vanlig massage som man brukar få om man går på hamam utan vi fick hela paketet! Vi fick saltrum, bastu, saltbad, adventure shower, ångbastu, ansiktsmask, fruktstund och till avslut en kopp turkiskt te.
Stället var så sjuuukt vackert att både jag och Sanni tappade andan och vi båda höll med om att vi aldrig förr känt oss så ompysslade som vi gjorde idag. Vi kom ut som två heeelt nya människor!

Sen ikväll så ska vi avsluta med en team-dinner ute i Alanya. Så vi har klätt oss snyggt och jag har äntligen tvättat håret haha!
Berättar mer om kvällen senare, hoppas ni alla också haft en fantastisk dag!

Gillar

Kommentarer