Hannas Student

Hej hörni!

Nu har det varit tyst på den här bloggen i några dagar men den är nämligen för att jag åkte på ett hemligt uppdrag till Sverige! Juste, jag åkte undercover för att överraska mina lillasyster Hanna på sin student. Resan va lång, stressig och svettig men ooooj vad det var värt det!

Jag kan inte ens förklara hur stolt jag kände mig när jag såg henne komma ut i den där vita klänningen och snygga hatten som man bara får använda en gång. Jag fick gåshud och rysningar i hela kroppen. Min söta lilla trollunge som i min hjärna fortfarande är 3 år gammal har nu tagit sig igenom 13 år av skola och inte fan är det det lättaste som finns.
Hon har fått gå igenom många svåra stunder under sin skoltid, speciellt eftersom hon går dans och skadade sin fot under andra året.. Men hon kämpade sig igenom och jag vill att alla ska veta att min lillasyster är den vackraste och mest talangfulla student som sprang ut i år.
Hon hade kommit fram emot mig där jag stått med hennes skylt och skrikit "Jag visste det!! Jag visste väl att du skulle komma!!" och sedan hade jag fått en gråtig kram. Jag kunde verkligen inte sluta le.
Om du läser detta Hanna så ska du ha ett stort grattis igen, åker gärna över jorden för att se dig ta studenten anyday. Ångrar inget.

Vi firade henne hemma med familjen. Alla syskonen var där, mamma, pappa och Zara. Vi käkade mat, pratade minnen och så attackerade jag och Hanna glassbuffén som vi hade som efterrätt. Kvällen var ganska lyckad tycker jag och jag tycker mig ha känt en ganska trött och nöjd student när vi kramade hejdå till alla gästerna och satte oss ner för att koppla av vid tv:n.
För mig hade dagen varit perfekt.

Jag hann faktiskt med ganska mycket när jag var hemma i Sverige dessa tre dagar, ska berätta allt om det senare! Ha en superbra dag nu allihopa!

Gillar

Kommentarer