Ett nytt kapitel

Hej allihopa.

Jag vet om att det va ett tag sen jag skrev men det har hänt OTROOOLIGT mycket.
Jag har nämligen behövt flytta hem till Sverige. Jag vet, det är helt sjukt. Det känns inte ens verkligt. 😨

Efter 2 månader av att ha varit otroligt sjuk, förlorat vikt, energi och glädje så bestämde jag mig för att åka hem till Sverige för att ta reda på vad som var fel med mig. Jag ville veta varför jag som innan klarat att köra partydanser, show och fler partydanser inte längre kunde gå upp för en trappa utan att få hjärtklappning. Jag ville veta varför jag knappt får ner någon mat längre och varför min konstanta huvudvärk och yrsel tog över min vardag. Jag ville veta varför jag kände mig helt slut och olycklig. "Dom här beskrivningarna är ju inte jag, varför känner jag så?"

Så jag åkte hem för några dagar sedan och tog mig sen till sjukhuset för att ta reda på vad som händer mig mig.
Efter att varit inlagd 24 timmar och blivit tankad med 3 blodpåsar och en påse järn så förklarar doktorerna för mig att jag har ett Hb(blodvärde) på 50 av 120. Min kropp tar alltså inte upp blod. Det är det som gjort mig så otroligt sjuk. Min kropp klarar inget längre för det finns inget blod som hjälper till att ge hjärta, muskler och resterande organ syre.

Planen framöver kommer vara många besök på sjukhuset för prover, undersökningar och påfyllning av diverse saker för att kunna gå till botten med varför min kropp inte tar upp något blod.

Så detta kommer bli min nya resa, kanske inte lika spännande som att jobba utomlands och göra shower men minst lika viktigt. Här kan ni följa hur det går och vart jag tar vägen tillslut.

Hoppas ni haft en jätte fin helg hörrni så hörs vi snart igen
#minresa

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Hoppas att du snart kommer till rätta med din anemi och att du får reda på orsaken och kan bli frisk! Krya på dig!
nouw.com/blog_of_foodcraft
amandaturbo
amandaturbo,
Tack ska du ha!
nouw.com/amandaturbo