Alltså ser ni hur fint det var idag när jag gick på promenad. Allt blir så fint när det är snö också, trots att det var sjukt kallt och jag längtar till varmare tider..! Efter skolan idag gick jag då på en promenad samtidigt som jag lyssnade på Alice och Biancas podcast. Sedan gick jag hem och körde lite styrka, duschade, åt middag och kollade på serier. Älskar såna här dagar när man inte har något plugg som stressar en och man bara kan ta det lugnt.<3

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - Klicka här

Likes

Comments

Hej igen!
Senaste vi hördes var jag påväg till de italienska alperna där jag stannade i en vecka. Vi bodde på ett hotell i den lilla alpbyn Canazei som är en del av Dolomiternas liftsystem(världens största liftsystem!). Jag var där med mamma och pappa plus tre andra familjer. Det var väldigt mysigt och vi hade för det mesta bra väder. Har aldrig varit i Dolomiterna förut men jag blev positivt överraskad. Otroligt vackert och skidåkningen var grym.
Nu är jag tillbaka i verkligheten med plugg och skola... Har iallafall studiedag imorgon vilket är skönt då jag inte orkat plugga något under lovet inför religionsprovet vi har på torsdag, behöver verkligen en dag för att hinna ikapp.
Godnatt på er!

Likes

Comments

Likes

Comments

Var i Ulricehamn över dagen med skolan idag för att åka skidor. Ulricehamns backar var som jag förväntat mig inte de bästa men det var sjukt kul ändå då vi var ett skönt gäng som åkte!

Likes

Comments