Måndags tankar.

Det är inte bättre. Jag går i terapi och känner att jag mår sämre än någonsin, är det för att jag för första gången säger allting högt? Första gången jag pratar om MINA känslor? Jag brukar aldrig svara på något som har med mina känslor att göra, jag vill inte heller ha frågor om det när man är ett gäng i samma rum. Jag kanske klarar av att öppna upp mig för en person men inte flera, sen beror det ju på VEM det är också. Jag önskar jag var mer som dom som vågar prata ut om sina känslor och inte dölja dom, allting hade vart så mycket enklare för mig då .

Jag har ju även börjat på ett kostschema, dock tycker min kbt att jag ska fortsätta med det då jag faktiskt äter bra och så mycket som man ska göra. Innan kostschemat så åt jag max 2 gånger om dagen och inte alls någonting som gav mig energi, kanske en macka eller makaroner. Inte konstigt man var så trött alltid? Dock är jag ju det fortfarande, så jag tror inte det endast berodde på min kost. Jag har ju också en fight med psykisk ohälsa och det tar ju på krafterna kan man säg.

Bara för något år sedan vågade jag alltid säga vad jag tyckte, alltid säga till om någonting var fel enligt mig. Nu har jag ingen energi att ens stå upp för mig själv, för ändra eller för något. Mår jag dåligt över något så skiter jag i att ta upp det för jag orkar inte ta och förklara mig för någon som antagligen inte ens kommer förstå eller bry sig.

Det här med mitt mående, jag vill inget hellre en att kunna vakna upp varje dag och vara glad. Må bra. Kunna gå igenom en hel dag utan att känna alla dippar jag har, utan att överanalysera allting i min omgivning. Även om det inte ens är någon kommentar till mig så kan jag ta åt mig? Jag vet ju att jag inte borde, men det är min osäkerhet i mig själv som spökar.


Jag behöver sommar, då lär det säkert kännas bättre.

  • 199 visningar

Gillar

Kommentarer

amandabengtsson
amandabengtsson,
Fina du, jag finns om du vill prata eller inte prata alls på en fika ❤️❤️
nouw.com/amandabengtsson
Amandathun
Amandathun,
Tack finis! Det gör jag GÄRNA någon dag ❤️❤️
nouw.com/amandathun