ETT ÖPPET BREV TILL MIN FINA VÄN, J.

Hej fina du.
du har varit med om mycket under dina år, det kan man inte tro när man träffar dig för första gången.
Du är alltid så glad och pratar med alla i din närhet och försöker alltid muntra upp alla.
Kommer du ihåg när vi träffades för första gången? För det gör inte jag haha.. Jag vet dock att vi tack vare jobbet lärde känna varandra, utan det hade vi inte vart där vi är idag.
Jag kommer aldrig glömma när jag bad dig hämta en diskborste och du gav mig sopborsten. Det var då jag insåg att du ljusnar upp allas vardag med ett gott skratt.

Folk är väldigt bra på att trycka ner dig tyvärr, dom är avundsjuka för att du är stark, självsäker och att du vet vad du vill i livet. Det är väldigt få som vet om det redan i din ålder, men frågan är varför alla ska ska visa sin avundsjuka genom att säga onödiga saker till dig eller att viska massa skit? Det dom dock inte vet är att du är fucking made of steel girl, men ibland kan inte ens de starkaste människorna hålla emot.
Det är där du befinner dig just nu, det är för många som trycker ner dig tyvärr. När vuxna människor inte förstår problemet i vad de gör, inte ställer upp för dig när du behöver det som mest. Det gör mig pissed off, det är dom som formar oss? Att dom sen klagar på att vi ungdomar inte kan bete oss? Snälla, väx upp.

Det du har upplevt ska INGEN behöver uppleva, ingen ska påstå någonting annat.
Du ska inte heller få uppleva att folk viskar, pekar ellerr skrattar åt dig.
Alltså snälla, hur omogna är dom egentligen?
But honey, you know what?
De som säger att allt är falskt, att du ljuger eller bara vill ha uppmärksamhet.
Well, dom är ju som sagt avundsjuka och det är ju faktiskt dom som ger dig all uppmärksamheten.
Am I right?


Men vet du vad, J?
Det spelar ingen roll vad dom säger eller tror, för jag finns här för dig, varje dag, varje minut,
24/7 för din skull.
Vi må inte prata varje dag eller ses varje dag, men du är som en lillasyster för mig.
Jag tolererar inte att dessa människor trycker ner dig, att dom får dig må dåligt.
Ingen ska få min little sis att må sämre över någonting, detta var ju inte ditt fel så vad är deras problem?
Alla bör ställa upp för dig nu. ALLA.
Eftersom de uppenbarligen inte gör det, så kan dom packa sina saker och flytta dit solen inte skiner.
För du vet, vi kommer aldrig lämna dig ensam, varken jag eller F.
För vi älskar dig, mer än något annat.
Du är värd all lycka du kan få.

Puss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Nu har jag anlänt till Oslo, är och hälsar på min fina Julia som flyttat hit! 
Tyvärr jobbar hon till 21 så jag är ensam hela dagen i lägenheten, men det är ganska skönt att bara chilla faktiskt. 

Imorgon är det planerat att vi ska äta Pinchos med hennes rumskompis Pierre, sedan blir det partajjj men FÖRST shopping ofc!

Sen på Söndag fyller Julia 21 och jag hade glömt av att slå in hennes present så jag gjorde det med toapapper nyss... :) hahah är man kreativ så är man. 


pusss

Likes

Comments

Här är några ställen jag vill besöka, om det blir under 2018 är en bra fråga men iallafall ett ställe detta år och jag är nöjd so far.

- Grekland, Santorini, Myskonos mm. Vart som helst i Grekland haha
- Paris
- New York BARA för att gå till Central Perk
- DisneyLand<33

Besöka staden Thun med min syster.


Släktforska, dock inte på dom som bor i Sverige. Jag vill få fram mina rötter och släktingar som finns där.

Likes

Comments

NEW YEAR, NEW ME... NOT

Mitt nya år började i Thailand, väldigt skönt även om jag var kass.
Som ni ser har min arm skaffat sig lite bläck och jag är SÅ nöjd, gjorde den sista dagen på Koh Lanta och kunde inte vart bättre.

Vad har hänt so far på detta året då? Jo, min finaste vän Julia har flyttat till Oslo och jag är så GLAD för hennes skull! Ska faktiskt hälsa på henne redan den 26/1 och är sååå taggad på att se hennes och Pierres lägenhet!
Jag har även med min mor börjat på yoga, ska också börja på spinning igen men väntar tills allas nyårslöften skiter sig haha. Har så mycket planer för i år, då Bråvalla inte är detta året så ska de pengarna istället gå på massa resor. Man måste ju passa på medans man kan eller hur?

Detta året kommer bli det året då jag ska jobba mycket med mitt inre, bli av med stressen som förstör så mycket för mig.


I år är det även året då min syster tar studenten samt min extra syster Jennie, ska bli så kul att se vart de tar vägen i höst. Man är ju inte direkt en förebild när man bara vart instängd på Gekås sen studenten..haha nä usch, ångest på det.


Puss på er!

Likes

Comments

Goddagens!
Idag är det mycket som står på schemat, eller hela veckan faktiskt.
Idag har jag en franskund kl 13 och sen MÅSTE jag börja packa lite smått inför Thailand, jobbar ju dagen innan och har mycket planerat innan avgång.

v. 50.

Måndag - Franskund, börja packa
Tisdag - Jobb 8-17
Onsdag - Jobb 11.15-20.15
Torsdag - Fotvård och franskund
Fredag - Nagelfix och Panda i Gbg
Lördag - Julpartaj
Söndag - Franskund och nagelkund

v.51

Måndag - Jobb 7-16
Tisdag - Franskund och Jobb 15.30-23.00 samt måste packat klart
Onsdag - Åka till Köpenhamn sen vidare till Thailand

=======================================================


Likes

Comments

Stress.

I över 2 år har jag kämpat med inre stress, under denna tiden har jag förstått hur lite folk kan om det.

Jag har fått höra " bara sluta stressa, det är inte så svårt" eller " aha var det bara stress, men då är det ju ingen fara"

Min stress har resulterat i humörsvängningar, huvudvärk, ont i axlar, dåligt minne och tålamod, att jag påverkas lätt av andras negativa inställning och tar omedvetet efter deras beteende och humör.

Allting började som en vanlig dag på mitt gamla jobb, jag hade hand om matsalen denna dagen. Jag började känna mig yr och kände mig uppsvälld i hela kroppen, fick känslan av att jag skulle spy och svimma. Gick sedan in på toa för hade helt plötligt fått ont i halsen och såg ingenting, mina kinder var så svullna och det var mina lymfkörtlar med. Enveten som jag var ville jag ju jobba klart mitt pass, men så blev det inte då det blev för svårt för mig att fokusera. Åkte till läkaren antingen samma dag eller dagen efter, minns inte riktigt, Jag fick göra tester och dom skickade mig till en öron näsa hals specialist där det var mer tester men dom kom fram till att jag hade en inflammation i lymfkörtlarna, pga att jag börjat bita/pressa tänder på dagarna/nätterna. Dom bad mig att vila några dagar, vilket jag gjorde. Det tog dock ännu ett tag innan jag fick min bettskena, jag var tvungen att be VÄLDIGT mycket för att få en bettskena ska ni veta.

Då kanske ni undrar om bettskenan hjälpt? Svar, nej.
Jag fick senare problem med min käke och har idag väldigt mycket problem med den. En vanlig morgon för mig ser ut som så att jag måste massera min käke för att kunna öppna den, ibland hjälper inte heller det och då får jag dricka kaffe eller äta senare när käken släppt. Den låser sig hela tiden. Min hals gör ont konstant. Det gör ont upp i mina öron, det gör att jag hör sämre.


Var detta allt? Nej.
Med stress vet man aldrig vad som dyker upp, ibland när jag är väldigt stressad så domnar armen bort, ibland får jag panikångest attack och får svårt att andas och ont i bröstet. Jag är konstant trött, men kan inte sova.. och nu det senaste så har jag fått ont i ETT(?!) finger varje dag. Så var kommer härnäst? Det är de läskigaste med stress, man vet aldrig hur det visar sig.

Detta påverkar min vardag otroligt mycket och anledningen till att jag aldrig berättar detta för någon är för att majoriteten av alla jag har sagt det till har inte förstått. Dom tror inte det är något att bry sig om liksom, det försvinner ju? Men det gör de inte tyvärr, men ingen förstår hur det är att leva med inre stress om man inte upplevt det själv.

Snälla, jag gör detta inlägg för att du som är en av dom som tänker " det är bara stress, inget allvarligt" eller " bara sluta stressa " ska förstå att det inte går, säg ALDRIG så till någon med stress.


Det enda ljusa i början av denna händelsen var mina bönor på mitt gamla jobb, dom ställde upp för mig men det var också i samband med denna stress jag började påverkas av vad andra tyckte och tänkte och fick samma inställning som dom hade. Men mina bönor ska verkligen klappa sig på axeln för att dom ställde upp för mig så som dom gjorde, min lilla extra familia <3


Tack för att du tog dig tid att läsa detta, puss och kram skumbanan.

Likes

Comments

Jag ska till Thailand??????!?!??
Jag var där 2008 senast, så najjjjjjjsss asså

Likes

Comments

DET ÄR ENDAST NIO DAGAR KVAR TILL BRÅVALLA!!!

Hur taggad är man inte nu när det börjar närma sig?? As taggad :)
Veckan består av kvällspass Mån-Tors sen dagspass på Fredag, sen är det bara 2 pass kvar innan Bråvalla!! Har redan nu börjat små packa pga fullt upp denna veckan med kunder, midsommar och jobb. Tyvärr har jag åkt på en förkylning såhär lagom inför sommaren men vi får hålla tummarna att den försvinner innan Bråvalla :)

Likes

Comments