Min midsommar har varit så otroligt mysig!! Åter igen var vi ute i torpet där Martin och hans familj/släkt har en jättemysig stuga med sjö en bit bort.
Vi åt god mat, bada/sola medans kusinerna försökte fiska, och hade det vara allmänt trevligt.

Martin och hans bror bestämde sig för att ha exakt likadana kläder på sig då jag och Sandra tydligen valt just exakt likadana shorts och skjortor. Lite kul!

Just nu sitter jag och väntar in tiden, börjar jobba om en halvtimma. Jobba på stadium sports camp i år igen och förhoppningsvis kommer jag jobba på ett Ica i Linköping oxå!! Perfekt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår startade jag dagen med ett pass på gymmet, körde ben och rumpa. Efter de drog jag direkt hem till Lovis och mötte upp henne, för att sedan gå ner till Ingelsta o strosa runt där. Kollade igenom lite affärer och köpte sedan sallad från Picadeli som vi alltid gör ;)

Efter att Martin slutat jobba kom han och hämtade oss, så Lovis fick skjuts hem och vi fortsatte till Bergs slussar. Grymt väder och såå fin plats att åka till. Vi köpte oss en varsin glass och jag tog lite bilder för att det var så himla fint.

Andra planer för helgen är bland annat Gatebil på lördag, och förmodligen Göteborg på söndag då Martin ska kolla på en Subaru Impreza. Samtidigt så tänkte vi åka till Volvomuseet som ligger i Gbg eftersom jag var där när jag var knappt 1år gammal, så minns absolut ingenting från de.

Blev en lång sovmorgon, men nu är det frulledags!!

Likes

Comments

Hej på er! Startat upp en ny blogg nu för jag kände att de va rätt så kul ändå. Dels för min egen del så det finns en massa minnen att kolla tillbaka på, men även för att det är kul att ta bilder samt redigera osv.

Gårdagen umgicks jag mä Lovisa. Vi tog en runda på stan först, men köpte inget speciellt förutom en likadan bikini underdel som jag redan har för den förra jag köpte var i fel storlek. Tänkte slänga in ett inlägg om kläder jag säljer senare där underdelen kommer finnas.
Senare gjorde vi godaste salladen man plockar ihop själv och satte oss på en bänk nånstans i stan. Efter de tog vi lite outfit bilder och hade det bara allmänt mys. Absolut inga seriösa modell bilder haha, men det var så najs väder och är så kär i nya skorna från Roots så fick bli så.

Vid halv 6 tiden cyklade jag vidare till gymmet och gjorde ett mage & arm pass innan jag tog pendeln till Martin för mer mys i deras torp med hans bror och flickvän.

Nu blir det snart grillat, sååå ciao

Likes

Comments